Plusmissi Niina Kuhta avautuu yllätyserostaan: "Kaikkeen ei pysty itse vaikuttamaan"

3:07
Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhta vihjailee: "Uutta projektia pukkaa"

Vuoden 2018 Miss Plus Size -voittaja Niina Kuhta paljastaa Instagramissa, että tulevaisuus näyttää valoisalta tuoreesta erosta huolimatta.

Plusmissi Niina Kuhta ilmoitti vappuaattona eronneensa yllättäen Jussi-rakkaastaan.

– Sydän on pirstoutunut pieniksi palasiksi. Tästä kestää aikaa toipua. Ero. Toivon vielä jonain päivänä voivani uskaltaa rakastua uudelleen, Kuhta kirjoitti Facebookiin kertoessaan erostaan.

Sunnuntaina hän julkaisi Instagram-tilillään pidemmän päivityksen, jossa hän avaa tuntojaan tilanteesta.

– Olen pahoillani, en jaksa kaikille vastata yksityisiin viesteihinne. Voin oikein hyvin ja elämä jatkuu. Tulevaisuus näyttää oikein valoisalta, kirjoitti Kuhta ja paljasti saaneensa runsaasti viestejä eroilmoituksensa jälkeen.

– Kaikkeen ei pysty itse vaikuttamaan. Vain omaan käytökseensä ja suhtautumiseen. Korona-aikana olen tuntenut kaikesta huolimatta sellaista yksinäisyyttä ja joutunut olemaan niin paljon yksin että toivon että korona-aika päättyisi pian, hän kuitenkin myönsi.

Suurin pudottaja -ohjelmassa nähty ja vuonna 2018 Miss Plus size -kilpailun voittanut Kuhta kertoi MTV Uutisten haastattelussa aiemmin koronakriisin aikana, ettei hän ole ehtinyt pitämään yllään tiukkaa treeniä ja ruokavaliota. Eikä se ole ollut hänen listallaan tärkeysjärjestyksessä vallitsevan tilanteen vuoksi.

– Siihen tarvitsee seuraavaksi enemmän paneutua. Olen tehnyt paljon ruokaa ja leiponut. Minulla on sellainen hieno kävelymatto mikä asustelee sohvan alla. Se pitäisi ottaa sieltä pois, yli 20 kiloa Suurin pudottaja -ohjelman yhteydessä karistanut Kuhta nauroi.

Tuoreessa päivityksessään hän kuitenkin paljasti, että tilanne on kääntynyt toiseen suuntaan.

– Olen yrittänyt ottaa korona-aikana itseäni niskasta kiinni ja syöpöttelyn sijaan kuntoilla ja kehittää itseäni ja opiskella kaikkea mahdollista. Ihanaa oppia kaikkia uusia juttuja, myös uudesta projektista päivityksessään vihjannut Kuhta kirjoitti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja