Plusmissi Niina Kuhta avautuu yllätyserostaan: "Kaikkeen ei pysty itse vaikuttamaan"

Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhta vihjailee:"Uutta projektia pukkaa" 3:07
Suurin pudottaja -tähti Niina Kuhta vihjailee: "Uutta projektia pukkaa"

Vuoden 2018 Miss Plus Size -voittaja Niina Kuhta paljastaa Instagramissa, että tulevaisuus näyttää valoisalta tuoreesta erosta huolimatta.

Plusmissi Niina Kuhta ilmoitti vappuaattona eronneensa yllättäen Jussi-rakkaastaan.

– Sydän on pirstoutunut pieniksi palasiksi. Tästä kestää aikaa toipua. Ero. Toivon vielä jonain päivänä voivani uskaltaa rakastua uudelleen, Kuhta kirjoitti Facebookiin kertoessaan erostaan.

Sunnuntaina hän julkaisi Instagram-tilillään pidemmän päivityksen, jossa hän avaa tuntojaan tilanteesta.

– Olen pahoillani, en jaksa kaikille vastata yksityisiin viesteihinne. Voin oikein hyvin ja elämä jatkuu. Tulevaisuus näyttää oikein valoisalta, kirjoitti Kuhta ja paljasti saaneensa runsaasti viestejä eroilmoituksensa jälkeen.

– Kaikkeen ei pysty itse vaikuttamaan. Vain omaan käytökseensä ja suhtautumiseen. Korona-aikana olen tuntenut kaikesta huolimatta sellaista yksinäisyyttä ja joutunut olemaan niin paljon yksin että toivon että korona-aika päättyisi pian, hän kuitenkin myönsi.

Suurin pudottaja -ohjelmassa nähty ja vuonna 2018 Miss Plus size -kilpailun voittanut Kuhta kertoi MTV Uutisten haastattelussa aiemmin koronakriisin aikana, ettei hän ole ehtinyt pitämään yllään tiukkaa treeniä ja ruokavaliota. Eikä se ole ollut hänen listallaan tärkeysjärjestyksessä vallitsevan tilanteen vuoksi.

– Siihen tarvitsee seuraavaksi enemmän paneutua. Olen tehnyt paljon ruokaa ja leiponut. Minulla on sellainen hieno kävelymatto mikä asustelee sohvan alla. Se pitäisi ottaa sieltä pois, yli 20 kiloa Suurin pudottaja -ohjelman yhteydessä karistanut Kuhta nauroi.

Tuoreessa päivityksessään hän kuitenkin paljasti, että tilanne on kääntynyt toiseen suuntaan.

– Olen yrittänyt ottaa korona-aikana itseäni niskasta kiinni ja syöpöttelyn sijaan kuntoilla ja kehittää itseäni ja opiskella kaikkea mahdollista. Ihanaa oppia kaikkia uusia juttuja, myös uudesta projektista päivityksessään vihjannut Kuhta kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat