Plusmissi Niina Kuhdan yllätysero: "Sydän on pirstoutunut pieniksi palasiksi"

3:07
Niina Kuhta hurmasi Linnan juhlien jatkoilla viime vuonna - katso video.

Plusmissi Niina Kuhta hehkutti rakkauttaan MTV Uutisille tänä vuonna.

Vuoden 2018 Miss Plus Size ja tv-tähti Niina Kuhta on jakanut rakkaudentäyteisiä somepäivityksiä tänä vuonna usein. Tänään aamusta hän kuitenkin kertoi yllättäen, että hän on eronnut Jussi-rakkaastaan.

– Sydän on pirstoutunut pieniksi palasiksi. Tästä kestää aikaa toipua. Ero. Toivon vielä jonain päivänä voivani uskaltaa rakastua uudelleen, Kuhta kirjoitti Facebookiin.

Kuhta erosi ex-aviomiehestään vuonna 2018, mutta uusi rakkaus löytyi avioeron jälkeen viime vuoden puolella. Kuhta hehkutti MTV Uutisille uutta it-alalla työskentelevää rakastaan, jonka kanssa he jakavat samanlaiset tavat osoittaa toisilleen rakkauttaan.

– Nyt on löytynyt hyvä mies. Meillä on todella hauskaa, lämmintä ja rakkausmeininkiä. Näytämme molemmat tunteet ja olemme hellyydenkipeitä, Kuhta kertoo.

Kuhta kertoi MTV Uutisten haastattelussa koronakriisin aikana, ettei hän ole ehtinyt pitämään yllään tiukkaa treeniä ja ruokavaliota. Eikä se ole ollut hänen listallaan tärkeysjärjestyksessä vallitsevan tilanteen vuoksi.

– Siihen tarvitsee seuraavaksi enemmän paneutua. Olen tehnyt paljon ruokaa ja leiponut. Minulla on sellainen hieno kävelymatto mikä asustelee sohvan alla. Se pitäisi ottaa sieltä pois, Kuhta naurahtaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja