Pluskokoista Annaa, 33, käskettiin peittämään itsensä kesken bikinikuvausten: "Totta kai laihat naiset stringeissään ovat ok"

0:25

Muotibloggaaja Anna O’Brien poseerasi bikineissä Las Vegasissa, kun häntä pyydettiin "peittämään itsensä".

Yllä oleva video kertoo näppärästi, oletko bikinikunnossa!

Pluskokoinen Anna O’Brien, 33, oli bikinikuvauksissa, kun ne keskeytyivät tylysti. Muotibloggaaja O’Brien oli ottamassa kuvasarjaa erilaisista uimapuvuista Las Vegasissa, kun häntä pyydettiin "peittämään itsensä", kertoo Yahoo.

Kuvauslupa oli kunnossa

O’Brien oli saanut hotellilta luvan kuvata heidän upeassa aulassaan. Nainen oli ehtinyt ottaa kuvia bikineissä viitisen minuuttia, kun vartija lähestyi häntä.

– Hän käski minun peittää itseni, että minun pitäisi panna vaatteet ylleni, koska en saanut olla uima-asussa. Yritin puhua hänelle, mutta hän ei kuunnellut.

O’Brien kuvaajineen yritti jatkaa kuvauksia myöhemmin kokouimapuvussa, mutta toinen vartija keskeytti nämäkin kuvaukset. Edes kuvausluvan esitteleminen ei auttanut.

"Totta kai laihat naiset stringeissään ovat ok..."

O’Brien kertoi tilanteesta Instagram-tilillään.

– Minusta on ironista, että olen ottanut itsestäni kuvia uimapuvussa kaikkialla maailmassa, ja se yksi paikka, jossa minun käskettiin peittää itseni, oli Las Vegas, O’Brien kirjoitti Instagram-kuvansa ohessa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Totta kai laihat naiset stringeissään ja nännit peittävissä tarroissaan ovat ok, mutta pluskokoiset naiset ottamassa eepistä muotikuvaa kokopeittävässä asussa, se on siis ihan liikaa.

"Me emme piileskele enää"

O’Brien kertoo kuitenkin saaneensa jo täydellisen kuvan itsestään, joten kuvauskielto ei ehtinyt pilata mitään.

– Tämä (kuva) on enemmän kuin bikineihin puettu tyttö syntisessä kaupungissa, tämä on mielenilmaus. Meidät tullaan näkemään. Me emme piileskele enää. Ja me puemme yllemme mitä haluamme, koska haluamme. Emmekä vain Vegasissa. Kaikkialla, O’Brien kirjoittaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja