Pluskokoinen Sarah jakoi totuudenmukaisen kuvan kehostaan – kertoo, miksi haluaa parempaan kuntoon: "En ole nähnyt napaani vuosiin"

Aiemmin Sarah Sapora häpesi ylipainonsa vuoksi vartaloaan. Nyt Sapora kertoo olevansa joka päivä enemmän innoissaan kehonsa muodosta ja sen muutoksista.

Kehopositiivisista Instagram-kuvistaan tuttu Sarah Sapora jakoi seuraajilleen rehellisen kuvan vartalostaan. Aiemmin Sapora häpesi ylipainonsa vuoksi vartaloaan, eikä ennen Instagram-harrastustaan koskaan julkaissut itsestään esimerkiksi bikinikuvia. Nyt hän jakoi kuvan vatsastaan.

– En yritä lainkaan salata sitä, että vatsani on alue, jota kohtaan yritän harjoittaa paljon itserakkautta. Tänä aamuna, kun pukeuduin, käytin aikaa katsellen itseäni peilistä, kuten usein teen. Olen huomannut, että tämä auttaa minua elämään enemmän rauhassa kehoni kanssa, Sapora sanoo Instagramissa.


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"En aio valehdella lainkaan, tämä innosti minua"

Hän katsoo peilistä aina koko kehoaan, sen sijaan, että yrittäisi välttää tai piilottaa alueita siitä. Tänä kyseisenä aamuna Sapora kuitenkin vei kämmenensä vatsansa päälle ja nosti vatsaansa. Samalla hän näki napansa.

– En ole nähnyt napaani vuosiin ja vuosiin. En edes muista nähneeni sitä aikuisena. Ajattelin itsekseni "tällainen kehosi voisi olla tulevaisuudessa, jos edelleen omistat itsesi itseäsi rakastavalle hoivalle ja jatkat voimistumista, voin nähdä vatsani luonnostaan tällaisena jonain päivänä", Sapora kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– En aio valehdella lainkaan, tämä innosti minua todella paljon jatkamaan valitsemallani tiellä.

"En aio hävetä sitä, että haluan olla fyysisesti paremmassa kunnossa"

Sapora kertoo olevansa joka päivä enemmän innoissaan kehonsa muodosta ja sen muutoksista.

– En aio hävetä sitä, että haluan olla fyysisesti paremmassa kunnossa. En aio hävetä sitä, että haluan olla kevyempi, jotta polviini sattuisi vähemmän. Tämä on minun elämäni ja minun kehoni, ja aion rakastaa sitä tavalla, joka kunnioittaa minua, Sapora kirjoittaa.

Sapora kertoo, ettei oikeastaan odota sitä, että saa olla "hoikka".  Sen sijaan hän tuntee kiitollisuutta siitä, että on päässyt näin pitkälle.

– Minun kehoni. Minun itserakkauteni. Ei häpeää, hän muistuttaa.

Lähde: Womenshealthmag.com, Instagram

***

8:04

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja