Playboy tutki: Näin internet on muuttanut seksielämääsi

Playboy otti selvää, miten internet on muuttanut ihmisten suhtautumista seksiin. Lue, mitä kaikkea tutkimus paljasti!

Playboy teki seksikyselyn, jossa selvitettiin, miten ihmisten suhde seksiin on muuttunut internetin myötä. Yourtango.com listasi tutkimuksen kohokohtia. Tuloksia verrattiin myös Playboyn vuonna 1983 tekemään seksikyselyyn. Kaikki tulokset löydät Playboyn kesäkuun 2011 numerosta.

1. Aikuisviihteen katselu on lisääntynyt

Aikuisviihdettä katsovien määrä on lähes tuplaantunut vuoteen 1983 verrattuna: se on noussut 40 prosentista 78 prosenttiin.

2. Masturbointi on lisääntynyt

Miehet ja naiset masturboivat useammin kuin harrastavat seksiä.

3. Häpykarvat ovat out

Vuonna 1983 karvojen ajelusta ei edes kysytty mitään, joten ilmeisesti häpykarvat olivat 80-luvulla todella in. Nyt yli puolet kyselyyn vastanneista ajelevat karvojaan, olivat he sitten naisia tai miehiä.

4. Leikkisä seksi on in

Vuonna 1983 ainoastaan 35 prosenttia vastanneista olivat harrastaneet seksiä julkisella paikalla. Nyt 76 prosenttia myönsi tehneensä niin. Playboy uskoo tämän uuden villityksen johtuvan turvakameroista ja aikuisviihdeleffoista. Entä mitä sanot siihen, että 70 prosenttia naisista on otattanut itsestään alastonkuvia ja melkein puolet heistä poseerannut kameralle aktin aikana? Playboyn mukaan tästä voidaan kiittää digikameroita.

5. Nettideittailu on suosiossa

Se on suosittua jopa parisuhteessa elävien keskuudessa. Ei ole mikään sensaatio, että yhä enemmän ihmiset käyttävät naimakauppatyylisiä sivustoja löytääkseen potentiaalisen parisuhteen tai yhden illan jutun. 33 prosenttia miehistä ja 23 prosenttia naisista käyttivät tällaisia sivustoja, vaikka olivat parisuhteessa. Ehkä siksi 41 prosenttia miehistä ja 47 prosenttia naisista ovat epäilleet parinsa pettävän?

6. Melkein puolet nuorista aikuisista ovat neitsyitä

18-24-vuotiaista kyselyyn vastanneista 40 prosenttia on neitsyitä. Ottaen huomioon ylitsepursuavasti seksillä ladatun kulttuurimme, se on melko suuri määrä. 20 prosenttia miehistä ja 29 prosenttia naisista kertoi, ettei ole koskaan saanut suuseksiä puolisoltaan. Suurin osa oli kuitenkin valmis seurusteluun, vaikka toinen osapuoli ei haluaisikaan antaa suuseksiä. Selittääköhän tämä sen, miksi 11 prosenttia miehistä masturboi päivittäin?

7. Sukupuolitauteja ei oteta vakavasti

On huolestuttavaa huomatta, että lähes neljännes miehistä ja 13 prosenttia naisista eivät ole diagnoosista kuultuaan kertoneet partnerilleen saaneensa seksitaudin. Mikä tekee tästä vielä kamalampaa? Yksi neljästä miehestä ja yksi viidestä naisesta ei huolehdi ehkäisystä lainkaan, he yksinkertaisesti "toivovat parasta". Milloin kondomeista on tullut niin vanhanaikaisia?

8. Seksi exän kanssa on yleistä

...Sekä työkaverien kanssa. Seksi exän kanssa on melko yleistä, sillä 46 prosenttia miehistä ja 37 prosenttia naisista myöntää hypänneensä samoihin lakanoihin entisen rakkauden kanssa. Työpaikkasuhteetkin ovat tavallisia – lähes puolet tutkimukseen osallistuneista miehistä ja kolmannes naisista kertoivat harrastaneensa seksiä työkaverinsa kanssa, jotkut pomonsa kanssa. Mitä tulee partnerien määrään, ainoastaan naiset tuntuvat pysyvän laskuissa mukana: lähes kolme neljäsosaa naisista kertoo muistavansa jokaisen seksikumppaninsa etu- ja sukunimen. 43 prosenttia miehistä ei kyennyt samaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja