Pizza Hutin outo tempaus: Näin voi saada ilmaiset pizzat 30 vuoden ajan

Amerikkalainen pizzaketju Pizza Hut lupaa ilmaiset pizzat 30 vuodeksi sille ihmiselle, joka uskaltaa kysyä julkisessa presidenttiväittelyssä jommalta kummalta ehdokkaalta oudon kysymyksen.

Pizza Hut haastaa kaikki pizzan ystävät presidentinvaalien kunniaksi ja lupaa yhdelle onnekkaalle ilmaisen pizzan joka viikko 30 vuoden ajan. Palkinnon saa, jos uskaltaa kysyä lokakuun 16. päivä Long Islandilla järjestettävässä julkisessa presidenttiväittelyssä Barack Obamalta tai Mitt Romneylta kysymyksen pizzasta. Presidenttiehdokkailta pitäisi tiedustella, pitävätkö he pizzassaan enemmän pepperonista vai makkarasta.

Hofstran yliopistossa järjestettävässä tilaisuudessa tavallisilla kansalaisilla on mahdollisuus kysyä ehdokkailta kysymyksiään ja väittely näytetään luonnollisesti myös televisiossa. Kysymykset eivät kuitenkaan pääse suorana läpi ehdokkaille, vaan yleisön joukossa kiertävä edustaja valitsee joukosta parhaimmat. On siis epätodennäköistä, että pizzakysymystä hyväksyttäisiin mukaan väittelyyn, mutta ainahan joku voi tietenkin möläyttää asian ilman lupaa – jos uskaltaa.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja