Pittsburgh-pomo avasi jättikaupan syitä – tähtihyökkääjä kuittasi yllättävän väitteen tylysti: "Hän voi sanoa, mitä haluaa"

Pittsburg Penguinsin GM Jim Rutherford avasi Arizona Coytesin riveihin kaupatun Phil Kesselin siirron syitä, mutta tähtihyökkääjä itse kumosi entisen pomonsa väitteet nopeasti.

Pittsburgh kauppasi Phil Kesselin Arizonaan vaihdossa Alex Galchenyukiin ja Pierre-Olivier Josephiin. Neljä tehokasta kautta Pittsburghissa pelannut Kessel voitti seurassa kaksi Stanley Cupia.

Pittsburghin GM Jim Rutherford avasi suuren pelaajakaupan syitä Pittsburgh Tribune-Reviewille. Aloite siirtoon tuli Rutherfordin mukaan Kesseliltä.

– Hän pyysi muutaman kerran tulla kaupatuksi. Aikaa kului, ja ehkä hän ei ollut täysin varma, haluaako hän tulla kaupatuksi. On ollut kuitenkin aikoja, kun hänestä on tuntunut, että maiseman vaihtaminen voisi olla kaikille parhaaksi, Rutherford kertoo.

Väite on yllättävä, sillä aikaisemmin Kessel oli kumonnut siirron kauppaamisen estävään sopimuspykälään vedoten. Pittsburghin paikallislehti tavoitti myös Kesselin, joka oli entisen pomonsa kanssa täysin eri mieltä siitä, kuka sitä siirtoa todellisuudessa oikein halusi.

– En ole niinkään varma, tapahtuiko se noin. Jim tuli kerran luokseni ja sanoi, että en enää koskaan pelaa Pittsburghissa. Luulen, että hän on vähän erehtynyt, mutta en halua sekaantua siihen. Minähän en ole täällä kertoakseni, mitä oikeasti tapahtui ja oikeaa totuutta, mutta Jim voi sanoa, mitä haluaa, Kessel toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat