Columbus-luotsin lohduton paljastus tähtihyökkääjän tilanteesta aiheuttaa Jarmo Kekäläiselle harmaita hiuksia – "Hän haluaa pois"

4:03
Videolla kuvaa NHL-kauden ensimmäiseltä kierrokselta.

Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjä Pierre-Luc Dubois on pyörinyt viime päivinä siirtohuhujen kohteena. Columbuksen päävalmentaja John Tortorella myöntää, että Dubois haluaa pois seurasta.

Dubois solmi vuodenvaihteessa kaksivuotisen ja yhteensä 10 miljoonan dollarin (noin 8,2 miljoonan euron) arvoisen jatkosopimuksen Columbuksen kanssa. Pian tämän jälkeen alkoi kuitenkin liikkua huhuja Duboisin halukkuudesta vaihtaa maisemaa.

Columbuksen päävalmentaja John Tortorella myöntää rehellisesti, että Dubois haluaa pois joukkueesta. 22-vuotias hyökkääjä on kertonut asiasta myös joukkueelleen.

– Hän haluaa pois. Hän puhui joukkueelle, kuten meillä on täällä tapana. Kyseessä on 22-vuotias poika. Hän on ollut rehellinen joukkueelle. Toivoin kuitenkin, että hän olisi ollut hieman rehellisempi syistään. En vieläkään tiedä sitä, mutta minusta hänen täytyy puhua siitä, Tortorella kertoo Rothman and Ice -radio-ohjelmassa.

Kaikesta huolimatta Tortorella on ollut tyytyväinen Duboisin työpanokseen harjoitusleirillä, vaikka tämä onkin ilmaissut haluistaan jatkaa uraansa muualla.

– Hänen on yhä autettava joukkuetta voittamaan ja oltava paras mahdollinen joukkuetoveri tai muuten en tiedä, mihin se johtaa. Seuraamme tilannetta päivä päivältä, Tortorella jatkaa.

Columbuksen GM:nä toimivalla Jarmo Kekäläisellä on edessään hankalia päätöksiä, sillä Dubois on yksi joukkueen tärkeimmistä ja lupaavimmista palasista, eikä oikeanlaisen kaupan löytäminen ole helppoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja