Mainos

Piristä parisuhdetta rakkauskirjeillä

Kirjeessä voit kertoa rakkaallesi todelliset ajatuksesi, joita et ehkä muista hänelle päivittäin sanoa. Lisäksi hänelle jää konkreettinen muisto tunteistasi ja rakkaudestasi.

Kirjeitä on mukava saada, mutta harva enää kirjoittaa niitä. Etenkin rakkauskirjeet piristävät kumppanisi päivää ja voivat tehdä parisuhteesta entistäkin vahvemman.

Kirjeissä on yllättävän paljon voimaa juuri sen takia, että niitä ei sähköpostien ja tekstiviestien aikakaudella enää lähetellä. Muistatko vielä, kuinka jännittävää oli mennä postilaatikolle ja nähdä kirje, joka on osoitettu sinulle? Miksi et siis muistaisi omaa kumppaniasi vanhanaikaisella rakkauskirjeellä?

Toisin kuin puhelut ja sähköpostiviestit, kirje on todellinen. Voit pitää sitä kädessäsi, voit haistaa musteen ja näet konkreettisesti, kuinka toinen henkilö on nähnyt vaivaa kirjeesi eteen. Lisäksi ne ovat henkilökohtaisia ja elävät hetkessä; voit nähdä, kuinka toinen on yliviivannut sanan ja päättänyt ilmaista ajatuksiaan toisella, paremmalla ilmaisulla.

Mitä kirjoitan?

Kirjeissä voi sanoa monia asioita, joita et ehkä uskalla sanoa päin naamaa. Voit tunnustaa rakkautesi, voit kertoa ikävöiväsi toista ja voit myös pyytää anteeksi. Kirje näyttää ihmisen todellisen persoonan.

Kirjoita kumppanillesi todelliset tunteesi ja ole rehellinen ja peloton. Ikävöitkö häntä? Toivoisitko, että hän antaisi sinulle anteeksi? Tekikö hän jonkun teon, joka sai sinut rakastumaan kumppaniisi uudestaan? Anna ajatuksen virrata ja kirjoita, mitä todella sillä hetkellä ajattelet.

Samalla kultasi oppii sinusta uusia asioita, jotka paljastuvat vasta, kun kirjoitat ne paperille. Hän puolestaan arvostaa sanojasi ja saattaa jopa rakastua sinuun uudestaan – olethan sentään välittänyt ja rakastanut häntä niin paljon, että olet vaivautunut pukemaan ajatuksesi sanoiksi ja purkamaan sen paperille.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.