Pippa Laukka Putous-tähti Mikko Töyssyn ruokatottumuksista: "Mikolla on selvästi ruokaan liittyvä henkinen ongelma"

0:35

Olet mitä syöt -sarjan seuraavassa jaksossa Mikko Töyssy laittaa elämäntapansa uusiksi.  

Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella tavataan julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka kaipaavat apua terveellisempien elintapojen löytämiseen. Apuna ja tukena muutoksessa on lääkäri Pippa Laukka.

Keskiviikon jaksossa nähdään Putous-sarjan Urmas Viilunkina suomalaiset vakuuttanut Mikko Töyssy. Näyttelijä tarvitsee apua, sillä painon ja syömisen kanssa kamppailu on jatkunut vuosia. 

– Eihän siinä ihan hirveesti tarvitse maalaisjärkeä käyttää, että tajuaa että tässä saattaa liipaisimella olla jonkun taudin suhteen, hän kuvailee. 

Ruokailusta on tullut Töyssyn päiviä määrittävä tekijä ja muut itselle tärkeät asiat jäävät syömisen varjoon.

– Mikolla on selvästi ruokaan liittyvä henkinen ongelma. Hän ikään kuin pelkää näläntunnetta ja mättää itsensä ähkyyn, Pippa kertoo Töyssyn ruokatottumuksista. 

Töyssy on tosiasioiden äärellä. Voiko vuosien tunnesyömiselle kääntää selän ja marssia kohti uutta? Liikunta on lähellä sydäntä, mutta kestääkö paikat enää elämäntaparemonttia?

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja