Pippa Laukka harvinaisessa yhteiskuvassa miehensä kanssa – yhdessä jo 20 vuotta

7:27
Pippa Laukka: "Kun menen uuteen duunipaikkaan, ihmisten salaatin kulutus kasvaa räjähdysmäisesti"

Pippa Laukka vietti rauhallisen joulun ja uudenvuoden. 

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu hyvinvointilääkäri Pippa Laukka kertoo Instagramissa, että vietti joulunpyhät ja vuodenvaihteen perheensä kanssa kotisohvalla.

Hän julkaisi sen yhteydessä harvinaisen yhteiskuvan, jossa poseeraa puolisonsa kanssa.

– Tiedättekö, välillä kotona hissutellessa tulee vähän sellainen eristäytynyt olo kuin joskus kun sairastelee kotona yksin ja toivoo että pääsisi ihmisten ilmoille. Pikkuisen tylsistynyt olotila ja silti niin ihanaa, levollista ja palauttavaa puuhastella, laittaa ruokaa ja katella telkkua oman perheen kesken. Jopa minä, joka en lähes ikinä katso sarjoja Netflixistä, olen katsonut the Crownin neloskauteen saakka

Laukka kertoi viime vuoden keväällä, että ovat olleet miehensä kanssa yhdessä vuodesta 2001. Kaksi vuotta myöhemmin he menivät naimisiin. 

Laukka totesi keväällä, että kipinä pariskunnan välillä ei ole kadonnut mihinkään. 

– Edelleenkin kotiin tullessa on pieniä perhosia vatsassa, Laukka myönsi.

Laukka tutustui puolisoonsa aikoinaan Helsingin yössä. 

– Voin sanoa, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Katsottiin toisiamme tanssilattian toiselta puolelta, kävelimme toisiamme kohti ja alettiin kulkemaan yhteistä matkaa. Sillä tiellä ollaan edelleen.

– Se on jännä, miten se katse voi nauliutua toiseen. Sellaisella katseella, ettei tarkastella toisen ulkonäköä, vaan siinä on jotain muuta, hän kertoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja