Pippa Laukan kotona tapahtui ikävä onnettomuus – kodinkoneita hajosi tuhansien eurojen edestä

0:40
Olet mitä syöt -ohjelman Pippa Laukka löysi Enni Koistisen jääkaapista ovelasti naamioituja "terveystuotteita".

Pippa Laukka oli laittaa hanskat tiskiin, kun vahinko tapahtui. 

Olet Mitä syöt -ohjelmasta tutun Pippa Laukan kotona kävi ikävä onnettomuus. Asiasta hän kertoo Instagram-tilillään

– Kotiimme iski äkillinen jännitepiikki, joka hajotti vaikka mitä. Huomasin aamulla suihkuun mennessä, että hanoista tuli vain kylmää vettä, jolloin vähitellen selvisi, että taloomme oli iskenyt virtapiikki. Äkillinen sähköjännite hajotti tuhansien eurojen edestä kodinkoneita ja muun muassa maalämpöpumpun. 

Laukka kertoo seuraajilleen kuluneiden viikkojen olleen rankkoja. 

– Jo ihan sen takia, että viikon ajan pumppuja piti käyttää käsin kääntelemällä nappuloita puolen tunnin välein. Kun vahinko sattui, tuli kyllä sellainen olo, että lyön hanskat tiskiin ja luovutan. Nyt alkaa helpottaa, vaikka vahinkojen korjaamisessa menee vielä aikaa. Ja olisi voinut käydä paljon hullumminkin, jos emme olisi sattuneet olemaan vahinkojen aikaan kotona. Jotenkin sitä taas luottamus omaan kotiin on palannut. Koti on maailman rakkain paikka, vaikka mitä tulisi, hän jatkaa.

Uusi työ

 Muun muassa Suomen naisten jalkapallomaajoukkueenkin lääkärinä pitkään toiminut Laukka kertoi vastikään Instagram-tilillään, että hänet on valittu Vihdin ja Karkkilan kuntayhtymän johtavaksi ylilääkäriksi. 

– Huh ja hui! Valinta on suuri luottamuksenosoitus minulle ja työuralleni. Minuun uskotaan ja luotetaan, selvästi, iloitsi Laukka.

Laukka nähdään torstaisin MTV3-kanavan Olet Mitä Syöt -ohjelmassa, jossa hän laittaa julkisuuudesta tuttujen elämäntapoja kuntoon. 

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja