Pippa Laukka häkeltyy nähdessään Kalle Palanderin huikean muodonmuutoksen: "Todellinen mieskarkki!"

2:24
Pippa Laukan yllätys saa Kalle Palanderin hiljaiseksi: "Läimäisy päin naamaa"

Kalle Palanderin Olet mitä syöt -jaksossa Pippa Laukka järkyttyi erityisesti entisen huippu-urheilijan alkoholin kulutuksesta. Mies sai korjattua elintapojaan, vaikka aluksi vanhat tavat olivatkin tiukassa. 

Torstaina 29.10. nähtävässä Olet mitä syöt -jaksossa seurataan entisen alppihiihtotähden Kalle Palanderin matkaa kohti terveellisimpiä elintapoja. Lääkäri Pippa Laukka järkyttyi löytäessään Palanderin jääkaapista oluttölkin toisensa jälkeen.

Palander tunnusti MTV Uutisten haastattelussakin, että juuri olut on hänen suurin paheensa.

Ennen projektiin lähtemistä mies kertoi, että tahtoisi tiputtaa noin kymmenen kiloa painostaan. 

– Aktiivina viimeiset vuodet painoin 85–86 kiloa. Se riittää, eli 11–12 kiloa pitäisi pudottaa. Se on kuitenkin aika kova luku noin lyhyessä ajassa ja vaatii jo sen vesilinjankin. Ei se muuten lähde, hän pohti ennen projektin aloittamista.

Uuden ruokavalion ja tissuttelun lopettamisen ansiosta mies onnistui lähes tavoitteessaan. Hän pudotti yhdeksän kiloa painostaan ja karisti vyötärönympäryksestään 12 senttiä kahdeksassa viikossa. 

– Vau, nyt on mies tikissä! Portaikosta asteli todellinen mieskarkki. Hän oli upea ilmestys, aivan siis häkellyttävän tyrmäävä komistus, Laukka kehui nähdessään muodonmuutoksen kokeneen ex-urheilijan.

Muutoksen ansiosta Palanderin verisuonten ikä nuoreni roimasti ja on nyt 38 vuotta. Palander kertoo, että ei ole itse täysin tyytyväinen muutokseensa, sillä hän lipsui ruokavaliosta ja alkoholinkäytöstään muutaman kerran. 

– Tavoitteeni on nyt nimenomaan alkoholin kohtuukäyttämisen opetteleminen, Palander kertoo Pippa Laukalle loppupunnituksessa.

Olet mitä syöt torstaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja