Mainos

Pink sairaalaan Suomen keikan kynnyksellä

Jenkkitähti Pink on kiidätetty sairaalaan epäonnistuneen stuntin jälkeen. Onnettomuus sattui Nürnbergissä, kun Pinkin piti nousta valjaissa yläilmoihin mutta hän paiskautuikin lavan suoja-aitaan.

Pink, 30, kertoo Twitterissä olevansa kunnossa mutta valittaa toki särkyjä. Hän pyytää faneiltaan anteeksi, että torstain keikka piti keskeyttää. Hän lohduttautuu toiveella, että epäonninen stuntti edes näytti rajulta.

Pink kertoo päässeensä sairaalasta sen jälkeen kun oli varmistettu, ettei häneltä ole murtunut luita eikä keuhkoihin ole kertynyt nestettä. Nürnbergiläinen sairaala vahvistaa, että Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore oli käynyt siellä mutta ei anna sen enempiä tietoja julkisuuteen.

Tämäniltaisen Bodenjärven lähellä olevan Salemin keikan järjestäjät ovat kertoneet, että heidän tietojensa mukaan Pink esiintyy sovitusti. Hänen kerrotaan olevan hyvissä voimissa ja odottavan illan esiintymistä.

Pinkin on määrä esiintyä Helsingissä Kaisaniemen puistossa 21.7. Hänen Euroopan Funhouse-kesäkarnevaalikiertueensa päättyy loppukuusta.

(MTV3 - Reuters)

Pinkin Twitter-viesti: "Didn't get clipped in2 harness correctly, drug me off stage, fell in2 barricade. I hope it at least looked cool!!!"

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.