Mainos

"Pilailetteko kanssani, hitto vie?" – naisen hulvattomasta kirjeestä kuukautissidefirmalle tuli palkittu hitti

Teksasilaisnainen menetti hermonsa kuukautissiteitä valmistavan yrityksen "kannustavan" viestin vuoksi.

Teksasilainen Wendi Aarons käyttää kuukautissiteitä, kuten miljardit muutkin naiset. Kauniilla kuvilla, tuoksuilla ja lupauksilla koristellut kuukautissidepaketit ärsyttävät joskus imelillä iskulauseillaan, mutta Aarons sai tarpeekseen vasta avattuaan terveyssiteen käyttöä varten.

Aarons kirjoitti kuukautissidefirmalle kirjeen, jossa kertoo tunteistaan. Hän sai kirjeestään PC Magazinen vuoden email -palkinnon vuonna 2009, kertoo Wimp.com.

"Onko teillä koskaan ollut kuukautisia, herra Thacher?"

Aarons kertoo käyttäneensä firman maxi-siteitä jo 20 vuoden ajan. Nainen veistelee, ettei voisi tanssia salsaa tai juosta mäkiä ylös alas valkoisissa shortseissa, jos siteiden "nesteen vangitsevaa ydintä" ei olisi kehitetty.

– Suosikkiominaisuuteni ovat kuitenkin mullistavat flexi–siivekkeet. Kiitos, että olette ainoa yritys, joka on tajunnut, miten tärkeää maxi-siteiden aerodynaamisuus on. En voi sanoin kuvata, miten turvalliseksi ja varmaksi tunnen oloni jokainen kuukausi, kun tiedän, että housuissani on pieni F-16-hävittäjälentokone. Onko teillä koskaan ollut kuukautisia, herra Thacher? Ei varmaankaan. No, minun aikani kuusta on alkamassa, nainen kirjoittaa.

Aarons siirtyy seuraavaksi kuvailemaan oireita, joita ”se aika kuusta” hänelle aiheuttaa: kramppeja, itkukohtauksia, mielialan vaihtelua, turvotusta, murhanhimoa ja pöhötystä.

– Sir, pointtini on, että kaikista ihmisistä teidän täytyy ymmärtää se, että Amerikassa vilisee murhanhimoisia hulluja capri-housuissaan… Mistä päästäänkin syyhyn, jonka vuoksi kirjoitin tämän kirjeen. Viime kuussa, kärsiessäni niin kivuliaista krampeista, että halusin tunkea käteni kehoni sisään ja repiä kohtuni ulos, avasin maxi-siteen ja siellä, liimapinnan suojukseen printattuna, olivat sanat ”Mukavia kuukautisia!” Aarons muistelee.

Innostava viesti ei naista ilahduttanut.

– Pilailetteko kanssani, hitto vie? Tarkoitan, että luuleeko joku osa pikkuisista keskitason johtajan aivoistasi todella, että onni – aito hymyilevä, naurava onni, on mahdollista kuukautisten aikana? Kuulostivatko aiemmin kuvaamani oireet edes hieman miellyttäviltä? No, miten on, James? Aarons tylyttää.

"Kisko pääsi pois takamuksestasi, mies"

Aarons ilmoittaa, että vain kipua rakastava S&M-harrastaja voisi nauttia olotilasta, jonka hän joutuu kuukautisten aikana kohtaamaan. Itse asiassa kuukautispäivät kuluvat Aaronsin mukaan lähinnä kotiin linnoittautuessa ja murhanhimoa hillitessä.

– Luojan tähden, kisko pääsi pois takamuksestasi, mies! Jos sinun täytyy lätkäistä maxi-siteeseen idioottimainen viesti, eikö olisi järkevämpää sanoa jotakin relevanttia, kuten ”pane se vasara alas” tai ”ihmisen surmaaminen ajoneuvoa apuna käyttäen on väärin”?

Lopuksi Aarons huomauttaa, että yhtiön maxi-siteiden myyntituloissa tulee tapahtumaan kahdeksan dollarin kuukausittainen pudotus, koska hän ei enää halua ostaa kyseisiä siteitä.

– Vaikka tulen todella kaipaamaan flexi-siivekkeitänne, en tule kaipaamaan brändinne alentuvaa sontaa minuuttiakaan. Tämän lupauksen tulen pitämään!

Videolla hyviä vinkkejä ihan jokaiselle:


Lähde: Wimp.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.