Mies söi vaimonsa suklaat – sitten suoli alkoi luistaa liiankin hyvin: "En ole eläessäni nauranut näin hemmetin paljon"

Ahneella on p*skainen loppu, sanotaan. Abbyn aviomies todisti sanonnan paikkansapitävyyden, sanan varsinaisessa merkityksessä.

Abby Jimenez jakoi vastikään Facebookissa päivityksen, joka on tähän mennessä saanut suosiollisen vastaanoton: siihen on reagoitu satojatuhansia kertoja, kertoo uutissivusto Mirror.

Ja eipä ihme: mikäpä ei lämmittäisi ihmismieltä paremmin kuin vahingoniloisuus? Abbyn miehelle näet kävi vahinko hänen kajottua vaimonsa suklaisiin.

Mies ei ollut suklaalla herkutellessaan pistänyt merkille suklaakääreen tekstiä ja tuoteselostetta – ja tämä todellakin kostautui vain muutamaa tuntia myöhemmin.

Suklaa pisti suolen luistamaan

– Eli, aviomieheni söi eilen illalla Ex-Laxia. Tänä aamuna hän p*skoi allensa. Kirjaimellisesti. Hän katsoi pakkausta ja tajusi, että jos käsketään syömään 1–2 palaa, se tarkoittaa pienenpieniä palasia, ei kokonaista lohkoa. Hän söi 12 ANNOSTA Ex-Laxia, Abby alustaa tarinaansa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ex-lax on ummetuslääke, jota käytetään ummetuksen lyhytaikaiseen hoitoon.

Soitto myrkytyskeskukseen oli kaikkea muuta kuin asiallinen

Koska Abbyn mies oli huitaissut naamariinsa huomattavan määrän ummetuslääkettä, Abby katsoi parhaaksi soittaa myrkytyskeskukseen – puhelu tosin ei ollut asiallisimmasta päästä.

– Pystyin tuskin puhumaan, kun nauroin niin paljon. Tyyppi linjan toisessa päässä varmaankin oletti minun soittaneen pilapuhelun.

– Toivon, että he nauhoittavat puhelunsa ja nauttivat puhelustani henkilökunnan kokouksessa myöhemmin, sillä pelkästään ajatus siitä, että yritän selittää, että minun 39-vuotias aviomieheni söi kokonaisen levyn Ex-laxia, saa minut vinkumaan naurusta, Abby muistelee naurettavaa tilannetta.

Vaippaihottumaa tiedossa

Myrkytyskeskuksen henkilökunta totesi, ettei kyse ole hengenvaarasta: pahimmat seuraukset ovat kouristelu, kehon kuivuminen ja vaippaihottuma, jonka kuuleminen teki tilanteesta entistäkin koomisemman.

– Voi pojat, tulette niin tarvitsemaan Desitiniä (voidetta vaippaihottuman hoitoon), myrkytyskeskuksessa vihjailtiin huvittuneina miehen vaippaihottuman hoitoon viitaten.

Tilanne naurattaa edelleen

Abby vakuuttaa julkaisussaan miehensä tokenevan peräsuolta runnelleesta vahingosta.

Abbyn hengissä selviäminen on tosin ollut viime päivinä vaakalaudalla. Hän on tilannetta muistellessaan ollut tukehtua kahviinsa, minkä lisäksi nainen on tuskin saanut vedetyksi happea saamiensa naurukohtausten välissä.

– En ole eläessäni nauranut näin hemmetin paljon, Abby toteaa jälkeenpäin.

Se, mikä on varmaa, on se, että Abbyn aviomies lukee jatkossa tuoteselosteet tarkemmin – tai ainakin se olisi suositeltavaa hänen suolensa normaalin toiminnan kannalta.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Mirror, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat