Mary kirjoitti erokirjeen ystävänsä kurittomalle lapselle: "Rakastan sinua, mutten voi sietää kakaraasi"

Mary päätti kirjoittaa humoristisen erokirjeen, jolla hän päättää suhteen ystävänsä kurittomaan lapseen.

Video: Oletko astunut Lego-palikkaan? Entä juonut vuosia pelkkää kylmää kahvia? Nämä asiat kertovat, että olet jonkun vanhempi!

Mary Widdicks julkaisi Scary Mommy -sivustolla erokirjeen läheisille ystäville. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole antaa pakkeja ystävälle – vaan tämän lapselle.

Kyse huumorista

Mary huomauttaa, että kirje on tarkoitettu mustaksi huumoriksi, ja oikeasti lapsille tai näiden vanhemmille tulisi olla kohtelias.

– Nyt, kun se on sanottu, tiedän, että sinäkin olet tavannut tällaisen kakaran. Joten nauti fantasiasta, Mary kirjoittaa.

Erokirje vaikeille lapsille

Kirjeen alussa Mary toteaa, ettei tiedä, miten voisi sanoa mieltään painavasta asiansa ystävälleen.

– Aion siis vain tehdä sen nopeasti, kuin repäisisin laastarin. Rakastan sinua, mutten voi sietää kakaraasi. Olen tiennyt tämän jo kauan, mutten ole voinut myöntää sitä itselleni tai kellekään muulle, Mary sanoo.

– Aluksi luulin, että tämä on vain vaihe tai vaikea hetki elämässäni, mutta kun tyttäresi oli vetänyt kolmannet kalliit alusvaatteeni vessasta, en voinut enää kieltää sitä. Häntä ja minua ei vain ole tarkoitettu yhteen. Se ei ole hänen vikansa. Hänellä on monia upeita ominaisuuksia, kuten kyky kirkua taajuudella, jonka vain koirat kuulevat.

"Näille elämänkokemuksille ei vain voi panna hintaa..."

Maryn mukaan hänellä on menossa "itsekäs vaihe", jonka aikana häntä ei vain huvita etsiä vieraan lapsen piilottamia avaimia asuntonsa roskiksesta, vessasta tai akvaariosta.

– Tyttäresi on jättänyt pysyvän jäljen jopa perheemme pienimpiin jäseniin. Kuukausia sen jälkeen, kun hän ajoi koiramme pään kaljuksi mieheni sähköpartakoneella, koira piiloutuu edelleen sohvan alle, kun se kuulee pienen moottorin tai värisevän laitteen äänen. Viimeksi, kun pesin hampaat sähköhammasharjalla, koira pissasi makuuhuoneen lattialle. Näille elämänkokemuksille ei vain voi panna hintaa, Mary kirjoittaa.

– Ja kukapa voisi unohtaa ne ammattilaisen ottamat kuvat, joita otatimme poikani syntymäpäivillä? Niissä näkyi selvästi musta silmä ajalta, kun tyttäresi löi oven vasten hänen kasvojaan pyydettyään poikaa seuraamaan itseään ulos.

"Nautin siitä. että saan toisinaan tauon maanisesta huutamisesta"

Mary kertoo toivovansa, että voi säilyttää ystävyyden tuttavaansa siitä huolimatta, ettei enää halua nähdä tämän lasta.

– Ehkä vaadin liikaa, mutta minusta 3-vuotiaan pitäisi syödä lounaansa tuolissa istuen sen sijaan, että hän seisoisi keittiön pöydällä ja heittelisi keksejä muiden lasten päälle, Mary sanoo.

– Olemme kasvaneet erillemme jo jonkin aikaa. Meillä on erilaiset harrastukset ja mielenkiinnon kohteet. Kyse on makuasioista, mutta nautin siitä. että saan toisinaan tauon maanisesta huutamisesta, jota seuraa paljon kertova tömähdys, kun lapseni tönäistään lattiaan.

"Minun on pakko olla rehellinen itselleni..."

Mary kertoo myös unelmoivansa keskusteluista, joita valittaminen, itku, tuhovimma tappeleminen ei jatkuvasti keskeytä.

Lopuksi hän pahoittelee aiheuttamaansa tuskaa ja viikoittaisten tapaamisten loppumista.

– Minun on pakko olla rehellinen itselleni, ja totuus on: rakastan sinua, mutten voi sietää lastasi. Siinä, sanoin sen. Tunnen oloni paljon paremmaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja