Mainos

Pikkutyttö oli hukkua hotellin altaaseen – äiti tyrmistyi henkilökunnan toiminnasta

Facebookissa jaetut kuvat toimivat shokeeraavana muistutuksena uima-altaassa piilevästä vaarasta. Kävi tuuri, että pikkutyttö selvisi koettelemuksesta hengissä.

Lanzarotella lomamatkalla olleen perheen lomareissu oli päättyä todella huonosti, kun perheen kuusivuotias tytär Darcey jäi hiuksistaan kiinni hotellin uima-altaan suodattimeen. Tyttö ehti olla uppeluksissa yli kaksi minuuttia, ennen kuin paikalla olleet hotellivieraat saivat nostettua tytön vedestä.

– Darcy oli uimassa veden alla, kun hänen hiuksensa jäivät kiinni suodattimeen, joka pyöritti altaan vesiputousta. Hänen hiuksensa olivat jumissa eikä hän kyennyt nousemaan pintaan, äiti Alex Morgan kertoo painajaismaisesta tilanteesta.

Äiti kritisoi henkilökunnan toimintaa

Varoituksen lisäksi äiti kritisoi päivityksessään hotellihenkilökunnan toimintaa. He eivät äidin mukaan osoittaneet asiassa lainkaan myötätuntoa, vaan väittivät tytön liukastuneen, lyöneen päänsä ja kaatuneen altaaseen. He eivät myöskään sulkeneet uima-allasta tai sammuttaneet vesiputousta selvittääkseen asiaa.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Välinpitämättömyydestä kertoo myös se, että vain kaksi päivää aikaisemmin yhdeksänvuotias poika oli jäänyt uimahousuistaan kiinni samaan suodattimeen, mutta asiaan ei oltu puututtu.

Perheen matkanjärjestäjän tiedottajan mukaan yritys aikoo käynnistää asian tiimoilta mittavan tutkimuksen yhdessä uima-altaisiin perehtyneiden asiantuntijoiden ja heidän yhteystyössä olevien hotelliensa kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä oli elämämme kammottavin päivä. Sulattelemme asiaa edelleen, vaikka tunnemmekin olevamme äärettömän onnekkaita, että meillä on edelleen kaunis urhea tyttömme, äiti toteaa.

Lähde: TheSun

***

1:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.