Mainos

Pikkutytöt kidnappasivat vauvan

Yhdysvalloissa 10- ja 12-vuotiaiden tyttöjen väitetään kaapanneen naapurin yksivuotiaan vauvan ja vaatineen lapsen palautuksesta 200 000 dollaria. Tytöt ovat toistaiseksi viranomaisten huostassa.

Yhdysvalloissa poliisi on pidättänyt sisarukset epäiltynä naapurivauvan kidnappauksesta.

10- ja 12-vuotiaat tytöt olivat kaapanneet yksivuotiaan vauvan naapuristaan ja vaatineet lapsen vanhemmilta 200 000 dollaria vauvan palauttamisesta.

Poliisin mukaan tytöt kirjoittivat lunnasvaatimuksessa, että jos vanhemmat vielä halusivat nähdä lastaan, he eivät saisi ottaa yhteyttä poliisiin ja tehdä ilmoitusta lapsen katoamisesta. Vanhempien olisi pitänyt jättää lunnasrahat sohvalle, jonka jälkeen lapsi luvattiin palauttaa. Vaatimuksen allekirjoituksena oli "Kidnappaajat".

- Olen ollut poliisina yli 18 vuotta ja tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen, että 10- ja 12-vuotiaat olisivat kidnapanneet yksivuotiaan. Tämä on ehdottomasti yksi epätavallisimmista rikoksista, sanoo poliisipäällikkö Dean Grassino uutiskanava CNN:lle.

Tytöt jäivät kiinni, kun heidän aitinsä näki heidät vauvan kanssa, kertoo poliisi. Tytöt väittivät löytäneensä lapsen kadunkulmasta.

(MTV3-CNN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.