Mainos

Pikkujouluista pidetään kiinni taantumasta huolimatta

Pikkujoulusesongin vilkkaimpia aikoja vietetään parhaillaan. Taloustaantumasta ja yritysten säästötavoitteista huolimatta pikkujouluja järjestetään osin jopa edellisvuosia enemmän.

– Varaustilanteessa verrattuna viime vuoteen, olemme samalla tasolla. Odotukset ovat hyvät tälle vuodelle, HOK-Elannon ravintoloiden toimialajohtaja Jouko Heinonen kertoo.

Pikkujouluja ja henkilöstön muistamista tunnutaankin pidettävän yrityksissä tärkeinä vaikeista taloudellisista ajoista huolimatta.

– Erittäin tärkeätä, että saadaan yhdessä viettää kerran vuodessa, kun tehdään paljon töitä yhdessä, niin saadaan vähän niin sanotusti joulumieltä aikaiseksi, pikkujouluista ravintola Virgin Oilissa Helsingissä nauttiva Kimmo Sipilä sanoo

- Kyllä tällainen on hyvä porkkana, että tehdään yrityksen eteen enemmän, kun järjestetään tällaista, Sipilä jatkaa.

Pikkujouluörvellys ei tästä päivästä

Entisaikojen käsitys pikkujoulujen örvellyksestä ja alkoholin läträyksestä joutaa romukoppaan, mikäli on uskominen alan ammattilaisiin tai itse pikkujouluja viettävään kansaan

– Ei meillä sitä ole ainakaan havaittu, että ihan hyvässä hengessä mennään, vaikka menisikin aamuun asti, yrityksensä pikkujouluja viettämään saapunut Marianne Aavio sanoo.

– Kyllä ne on menneen aikojen juttuja. Kyllä pikkujoulut on kuin mikä tahansa yritystilaisuus tänä päivänä, Royal-ravintoloiden toimitusjohtaja Kasperi Saari komppaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.