Pikavisiitin SM-liigassa tehnyt jenkkipuolustaja järkyttyi suomalaisesta harjoituskulttuurista – "He treenaavat kuin hullut"

6:28
Videolla kuvaa Ässien edellisestä ottelusta.

Lyhyen visiitin SM-liigaan kaudella 2013-14 tehnyt Colby Cohen muistelee järkyttyneensä suomalaisesta harjoituskulttuurista.

Cohen siirtyi Ässien riveihin kesällä 2013 AHL-joukkue Providence Bruinsin riveistä. Hyppy Eurooppaan oli koko siihenastisen uransa Pohjois-Amerikassa pelanneelle Cohenille suuri. Suomalainen harjoituskulttuuri oli Cohenille iso järkytys.

– Pelasin Porissa hetken. Heidän kesäharjoittelunsa ja kauteen valmistautumisensa on täysi vastakohta sille, kuinka pohjoisamerikkalaiset treenaavat. Jopa tapa, jolla he aloittavat harjoittelunsa. Muistan, kuinka järkyttynyt ja yllätetty olin kaikesta siitä pitkän matkan juoksumäärästä, Cohen muistelee Twitter-tilillään.

Cohenin mukaan suomalaisten harjoitusmäärät ja -tavat jään ulkopuolella olivat hurjia. Hurjat harjoitusmäärät eivät kuitenkaan aina näkyneet tuloksissa jäällä.

– He treenaavat jään ulkopuolella kuin hullut. He ovat todella vahvoja miehiä. Se järkytti minua, että he olivat kuin tiilimuuria, mutta se ei aina näkynyt jäällä, Cohen jatkaa.

Lopulta järkytys oli Cohenille liian suuri ja taival Ässissä päättyi jo viiden ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja