Mainos

Piiritetty mies pääsi pakoon

Poliisin mukaan Helsingin Pitäjänmäeltä paennut mies ei ole todennäköisesti vaarallinen. Mies on edelleen karkuteillä.

Poliisilla ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa, milloin noin 50-vuotias mies on päässyt pakoon. Poliisi huomasi tilanteen tänäaamuna hieman yhdeksän jälkeen, kun asunto tarkastettiin. Poliisi pitää todennäköisenä, että mies on karannut jo piirityksen alkuvaiheessa tai ennen kuin poliisi ehti paikalle.

Poliisit eivät saaneet mieheen koko piirityksen aikana yhteyttä, vaikka sitä yritettiin useita kertoja sekä megafonin avulla että puhelimella. Asunnossa oli myös lankapuhelin.

Poliisi kuitenkin rauhoittelee ihmisiä, sillä tiettävästi mies ei ole ympäristölleen vaarallinen.

-Tällä hetkellä vaikuttaa, että miehen käytös on ollut tilanteeseen sidottua, sillä asunnossa oli riitaa yöllä, ja riitapukarit olivat nauttineet myös alkoholia, komisario Jarmo Laurila Helsingin poliisista sanoo.

Asunnosta löytyi aseita

Asunnosta on löytynyt aseita ja poliisi tutkii sitä edelleen. Poliisipartioita on myös etsimässä miestä, jonka henkilöys on saatu selville. Mies on ollut myös aiemmin poliisin kanssa tekemisissä lähinnä aseiden yhteydessä.

-Mitään vakavia rikkeitä miehen tilille ei ole kuitenkaan kirjattu. On mahdollista, että hän itse ottaa meihin yhteyttä, Laurila arvelee.

Mies linnoittautui asuntoon aamuyöllä Jännetiellä puoli neljän aikaan. Hän ehti pitää asunnossaan panttivankinaan toista asunnossa ollutta miestä, joka kuitenkin pääsi pakenemaan.

Panttivankina olleella, noin 30-vuotiaalla miehellä, on poliisin mukaan viiltohaavoja ja hän on hoidettavana Töölön sairaalassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.