Mainos

Pietarsaaren lottopotin lunastusaika umpeutunut

Pietarsaaren lottovoiton lunastusaika on umpeutunut. Reilu vuosi sitten Pietarsaaren Prismassa loton täysosuman ruksinut henkilö ei ole päivän aikana ilmoittautunut Veikkaukseen, vaikka lottoamisesta on kulunut täysi vuosi.

Yli 700 000 euron voitto piti lunastaa Veikkauksen pääkonttorista Vantaalta tai Tampereen aluemyyntikeskuksesta kello 15 mennessä, kun kassat sulkeutuivat. Arpajaislain mukaan voiton olisi voinut lunastaa kuitenkin iltakymmeneen asti.

- Arpajaislaissa tosiaan mainitaan, että vuosi tuloksen ratkeamispäivästä. Jos nyt illalla kuponki vielä löytyy, niin kannattaa käydä paikallisen asiamiehen luona, jos kone vielä lukisi sen, ja siitä jäisi meille tieto, kertoo Veikkauksen tiedotuspäällikkö Susanna Virén.

Veikkauksen peliasemat muun muassa huoltoasemilla ja kioskeissa sulkeutuivat kello 22.00.

Suurvoittoja lunastamatta vain harvoin

Virénin tietoon ei ole tullut muita näin suuria, lunastamatta jääneitä voittopotteja. Pienempiä on aikojen saatossa ollut.

- Monissa muissa voiton lunastamisen määräaika on huomattavasti lyhempi kuin Suomessa. Joku raja on kuitenkin oltava, jotta raha saadaan takaisin pelaajille kiertoon, Virén selittää.

Paperitositteista ei luultavasti päästä koskaan täysin eroon. Tällä hetkellä noin 400 000 suomalaista käyttää jo Veikkauksen korttia, joka takaa, että voitot löytävät omistajalleen ilman paperista voittotositettakin.

- Jotta papereista päästäisiin, se vaatisi, että kaikki pelaaminen olisi tunnistautunutta, Virén selventää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.