Pidätkö kosmetiikkajoulukalentereita suolaisen hintaisina? Tsekkaapa tämä Tiffanyn 100 000 euron luksuskalenteri!

Luksusliike Tiffany & Co. toi tänä jouluna markkinoille kalenterin, jonka hinta on 112 000 dollaria eli noin 100 400 euroa. Kalenteri sisältää muun muassa yli 13 000 euron rannekorun.

Kaupoista löytyy tänä päivänä lukemattomasti erilaisia joulukalentereita. Erityisesti kosmetiikkakalenterit ovat nyt suosittuja, mutta ne maksavat usein paljon enemmän kuin perinteiset suklaaversiot.

Kalentereiden hintakilpailussa voiton vie kuitenkin ylivoimaisesti Tiffany & Co. -firman uusi luksuskalenteri.

Tiffany & Co:n ensimmäistä kertaa ikinä julkaiseman kalenterin arvo on yli jopa sata tuhatta euroa. Kalenteri on osa merkin Very, Very Tiffany -joulumallistoa. Asiasta kertoi muun muassa Insider-sivusto. 

Luukuista paljastuu 18 karaatin kultakoruja

Kalenteri näyttää samalta kuin Tiffany & Co:n lippulaivamyymälä New Yorkissa. Kalenterin ulkoasun on suunnitellut lontoolainen taitelija Pat Vale. Pakkauksen kuviot on piirretty käsin, ja väritykseltään se on tietysti Tiffanylle tunnetun sininen. 


Kalenterista löytyy 24 korua tai esinettä, jotka on pakattu Tiffany & Co. -logolla varustettuun rasiaan. Kalenteri sisältää Tiffanyn tunnetuimpia koruja sekä Tiffany T -malliston luomuksia. 

Tuotteiden arvot vaihtelevat 200 eurosta jopa yli 13 000 euroon. Lisäksi siitä löytyy korujen lisäksi esineitä, kuten sininen kuulakärkikynä tai huuliharppu. Molempien hinta on yli 500 euroa. 

Kalentereita on olemassa neljä kappaletta, ja vain kaksi niistä on myynnissä. Toinen niistä tuli myyntiin 9. marraskuuta Lontoon Harrods-tavarataloon. 

Luksuskalenteri ei todellakaan ole uuden joulumalliston kallein esine. Mallisto sisältää esimerkiksi yli 1,7 miljoonan euron timanttikaulakorun.

Ja jos ajatus koruista joululahjana ei miellytä, mallistosta löytyy myös 30 000 euron moottoripyörä sekä 85 000 euron biljardipöytä.

***

0:37
Huh mitä luksusta! New Yorkissa myytin alkuvuodesta Yhdysvaltain kallein asunto.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja