Mainos

Pidätetty mies kiistää syyllisyytensä

Ruotsin poliisin aamupäivällä pidättämä mies kiistää osallisuutensa ulkoministeri Anna Lindhin surmaan. Uutistoimisto TT:n lainaama lähde kertoi aiemmin iltapäivällä, että todisteet miestä vastaan olisvat erittäin vahvoja.

Ruotsin poliisi kertoi aamupäivällä pidättäneensä Anna Lindhin surmasta toisen miehen todennäköisin syin epäiltynä. Samalla poliisi kertoi päätyneensä vapauttamaan viime viikolla vangitun 35-vuotiaan miehen, sen jälkeen kun se oli saanut uutta ja ratkaisevaa tietoa surmatutkinnoissa. Uusi mies pidätettiin todennäköisin syin epäiltynä.

Uudet todisteet ovat poliisin mukaan raskauttavia ja osoittavat juuri pidätetyn epäillyn suuntaan. Poliisi ei vielä halunnut antaa sen saamia uusia todisteita julkisuuteen. Todisteet Anna Lindhin murhasta pidätettyä uutta miestä vastaan ovat erittäin vahvoja, kertoi uutistoimisto TT:n lainaama lähde.

-Olemme varmoja siitä, että olemme nyt ottaneet kiinni oikean miehen, lähde kertoi TT:lle.

TT:n tietojen mukaan uusi pidätys tehtiin Tukholman seudulla. Pidätetyn asianajajaksi on nimetty Peter Althin, kertoi Tukholman käräjäoikeus. Tämä oli pidätetyn oma toivomus.

(MTV3-STT-TT)

(Kymmenen uutiset 24.09.2003).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.