Pianovirtuoosi murtui – muuttomiehet pudottivat arvosoittimen: "Toivon pianoni olevan onnellinen pianojen taivaassa"

Lapsi kaatoi patsaan – vanhemmille 132 000 dollarin lasku 1:49
Tämä videotallenne vuodeolta 2018 puolestaan näyttää, kuinka pikkulapsi onnistui kaataamaan 132 000 dollarin arvoisen patsaan.

Kanadalaispianisti murtui kuullessaan rakkaan arvopianonsa tuhoutuneen muuttomiesten käsissä.

Muuttomiesten yritys kantaa kanadalaisen pianovirtuoosin 194 000 dollarin eli liki 180 000 euron arvoinen piano ulos berliiniläisestä levytysstudiosta epäonnistui pahasti, kertoo New York Post.

Yksi maailmanarvostetuimmista klassisista pianististeista, Angela Hewitt, paljasti Facebookissa pianonsa tuhoutuneen.

– Se tapahtui kymmenen päivää sitten, ja sen oli niin kova shokki minulle, etten välittömästi halunnut jakaa sitä maailmalle, Hewitt kirjoitti sunnuntaina.

"Se on rikki"

Pianisti kertoo muuttomiesten tulleen kertomaan hänelle, että he olivat pudottaneet naisen Fazioli-arvopianon. Kyseessä oli Hewittin mukaan ainoa F278 Fazioli maailmassa, jossa on neljä pedaalia. Hewittin mukaan pianon korjaaminen ei olisi järkevää "taloudellisesti tai taiteellisesti".

– Se on rikki. Muuttomiehet olivat totta kai häpeissään. Niinä 35 vuotena, kun he ovat työtään tehneet, tällaista ei ole ennen tapahtunut. Ainakaan kukaan ei loukkaantuntu.

Juuri levytyksen pianon kanssa lopettanut Hewitt kertoo, että liki 600-kiloinen piano oli hänen paras ystävänsä. Nyt pianisti joutuu etsimään uuden pianon itselleen.

– Toivon pianoni olevan onnellinen pianojen taivaassa, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat