Peter Franzénin ensimmäinen jenkkirooli olikin Pamela Andersonin sarjassa

Näyttelijä teki yli kymmenen vuotta sitten roolin Pamelan tähdittämässä V.I.P.-sarjassa.

Näyttelijä Peter Franzén paljasti Helsingin Sanomien Nyt-liitteen haastattelussa, ettei hän ole kehdannut kertoa kenellekään ensimmäisestä kansainvälisestä roolistaan.

Franzén nimittäin oli mukana Pamela Andersonin tähdittämässä V.I.P.-sarjassa vuonna 2001, ennen CSI: Miamia ja True Bloodia.

Näyttelijän profiilista Internet Movie Database -tietokannassa selviää, että hän oli mukana sarjan kolmannen tuotantokauden viimeisessä jaksossa.

– En ole kehdannut sanoa tätä kenellekään. Teimme yhteen jaksoon semmoisen Indiana Jones -tyyppisen jutun, Franzén muistelee Nyt-liitteen haastattelussa.

Franzén kuvasi viime vuonna kansainvälistä The Gunman -elokuvaa, jossa ovat mukana myös Sean Penn, Idris Elba ja Javier Bardem. Hän esittää elokuvassa yksityisarmeijan sotilasta.

– Elokuva on draamapainotteista actionia, tosin oma roolini on enemmän sitä perinteistä actionia. Se on hauskaa ja poikkeuslaatuista paitsi minulle, myös suomalaisille näyttelijöille ylipäänsä, Franzén kuvaili rooliaan MTV.fin haastattelussa viime syksynä.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat