Peter Franzén loukkaantui: Luulin kylkiluuni murtuneen

Peter Franzénin loukkaantuminen haittaa näyttelijän yöunia.

Suosittu näyttelijä on viettänyt unettoman yön, sillä hän saapui myöhään jatkuneiden kuvausten jälkeen perjantaina aamuvarhain MTV3:n Huomenta Suomen lähetykseen vieraaksi. Franzén ehti antaa haastattelun myös MTV3.fin Viihdeuutisille. Vaikka nukkumiselle olisikin ollut enemmän aikaa, ei Peter olisi päässyt unista juuri nauttimaan.

– Tuossa vähän selkälihas kramppaa, se ei oikein anna nukkua, mutta ehkäpä tässä pikkuisen saa unta, Peter miettii.

Franzén kaatui hiljattain kotipihallaan kiirehtiessään mummonsa synttäreille.

– Tavoistani poiketen liukastuin ja löin selkäni rappuseen. Rappuset olivat kyllä kuivat, mutta liuskekivirappusten välissä oli sammalta ja siksi liukastuin. Luulin, että meni kylkiluu poikki, mutta kyse olikin sitten jostain pehmytkudokseen liittyvästä hommasta ja nyt iso selkälihas vihoittelee, Franzén kertoi.

Parhaillaan Peterin pitää kiireisenä Simo Halisen ohjaaman elokuvan kuvaukset. Työnimellä "Pizza Desperada" kulkeva elokuva työllistää Franzénia myös perjantaina.

– Tänään on vielä edessä aktiivinen tappelukohtaus, siinä koitetaan pykiä menemään. Yleensä en käytä kipulääkkeitä, mutta ehkä tänään pitää jonkinlainen lääke ottaa. Koitan yleensä mennä kuitenkin mahdollisimman puhtain paperein.

Peter Franzénin pitää kiireisenä myös Tumman veden päällä -elokuvan työstäminen. Peterin käsikirjoitukseen perustuvan elokuvan kuvausten olisi tarkoitus alkaa kesäkuussa. Univaje ei tiukkaan työtahtiin tottunutta näyttelijää häiritse.

– Kun tykkää työstä mitä tekee ja ymmärtää elokuvan työtahdin ja kovuuden, niin tämä on ihan normi hommaa, Peter tuumaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat