Perussuomalaisten kansanedustaja kohahdutti eilen natsivertauksella – MTV:n Jussi Kärki: "Heitä ei ota kohta kukaan tosissaan"

Pöllöraati 15:37
Katso videolta koko Pöllöraadin keskustelu!

Eduskunnan ajankohtaiskeskustelu EU:n kehityksestä sai eilen yllättävän käänteen, kun perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio vertasi EU:ta natsi-Saksaan.

Aamun Huomenta Suomessa vierailleet pöllöraatilaiset, MTV Uutisten politiikan toimituksen päällikkö Jussi Kärki, Iltalehden politiikan toimittaja Tommi Parkkonen ja Journalistin päätoimittaja Maria Petterson, pitävät toimintaa mauttomana.

– Siinä vaiheessa, kun EU:ta verrataan Neuvostoliittoon, jossa tapettiin miljoonia omia kansalaisia tai natsi-Saksaan, jossa tapettiin miljoonia muiden maiden kansalaisia, se on aika historiaton vertaus. Se oli yksinkertaisesti huono, Parkkonen toteaa.

Katso videolta, mitä Ville Tavio sanoi eduskunnassa!

Perussuomalaisten Ville Tavio vertasi EU:ta natsi-Saksaan 1:44

"Heitä ei ota kohta kukaan tosissaan"

Eduskunnan puhemies Paula Risikko (kok.) kertoi eilen, että tänään ratkeaa, käsitelläänkö asiaa puhemiesneuvostossa. Hän sanoi aikovansa ensin perehtyä keskustelupöytäkirjoihin.

– Perussuomalaiset nurkkaanmaalaavat itsensä, ettei heitä ota kohta kukaan tosissaan, näkee MTV Uutisten Jussi Kärki.

– Heillä on tiivis oma joukko, mutta en tiedä mitä he tekevät sillä vallalla, koska he ovat jo niin eristyksessä, Kärki jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat