Mainos

Perussuomalaiset raivostuivat: Lehti käytti kuvaamme luvatta

Varkauden seudun perussuomalaiset ry pohtii rikosilmoitusta Iltalehdestä, joka käytti tämänpäiväisessä lehdessään kuvaa Teuvo Hakkaraisesta ja perussuomalaisten jäsenistä.

Yhdistyksen puheenjohtaja Pekka Kedon mukaan kuva on otettu luvatta joko yhdistyksen sivuilta tai Kedon omasta Facebook-profiilista. Lisäksi puheenjohtaja on järkyttynyt siitä, että kuvan yhteyteen on liitetty liivijengiläisten kuvia. Myös jutun otsikointi ja ingressi viittaavat Kedon mukaan siihen, että yhdistys olisi jollain tavalla mukana rikollisjengien toiminnassa.

– Se on meidän yrityksemme leimaamista rikollistoimintaan. Olen saanut asiasta tänään valtavasti yhteydenottoja. Sukulaiset ovat olleet ihmeissään ja lapsenlapset kyselleet, että mikäs rosvo se vaarista on tullut, Keto kertoo MTV3 Uutisille.

– Minut on nostettu framille lehdessä, jolla on paljon lukijoita ja jonka juttua on lainattu ympäri Suomea.

Kedon mukaan lakimies on laatimassa mahdollista rikosilmoitusta.

Kedon kertoo, että Iltalehdessä julkaistu kuva on otettu Navitas Kehityksen bioenergia-seminaarissa, johon kansanedustaja Teuvo Hakkaraista oli pyydetty pitämään puhe. Tapahtuma oli viime vuoden marraskuussa. Samassa yhteydessä otettiin ryhmäkuva.

Yhdistys on myös tiedottanut tapauksesta perussuomalaisten puoluejohtoa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.