Mainos

Perussuomalaiselta tutkintapyyntö Vihreästä Langasta

Perussuomalaisten ja vihreiden välinen sanailu maahanmuutosta uhkaa poikia tutkintapyyntöjen sarjan. Perussuomalaisten espoolainen kaupunginvaltuutettu ja Suomen Sisu -liikkeen varapuheenjohtaja Teemu Lahtinen kertoo jättäneensä Vihreä Lanka -lehdestä tutkintapyynnön poliisille.

Lahtinen perustelee tutkintapyyntöä blogissaan sillä, että Vihreät Naiset päätti aiemmin tällä viikolla tehdä tutkintapyynnön perussuomalaisen Jussi Halla-ahon taannoisesta blogikirjoituksesta, jossa pohdittiin yhteyksiä maahanmuuttajien ja raiskausten määrän välillä.

Lahtinen kuvaa vihreiden tutkintapyyntöä farssiksi, mutta katsoo, että "vihreille on näytettävä tien olevan kaksisuuntainen".

Lahtisen oma tutkintapyyntö koskee lehden viimeviikkoista kolumnia "Rasistisen vaalimenestyksen myytti". Hän pyytää poliisia tutkimaan, valmistelevatko lehti ja kolumnin kirjoittaja perussuomalaisten "joukkotuhontaa".

Kolumnissa todetaan, että ""jos haluamme oikeasti tuhota perussuomalaiset, meillä täytyy olla keinoja parantaa heidän äänestäjiensä taloudellista asemaa".

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.