Mainos

Perheenisä pelasti koiran liekkimeren keskeltä Kaliforniassa – koti tuhoutui täysin

2:31
Guzmanin perheen kotitalo tuhoutui palossa täysin.

Verkossa on noussut viraalihitiksi video, jossa mies ryntää palomiesten ohi palavaan rakennukseen ja ilmestyy hetken kuluttua liekkien keskeltä housut palaneena, häntää heiluttavan koiran kanssa.

Jose Guzman perheineen menetti kotinsa tulipalossa kaiken – paitsi rakastetun pitbull-koiransa Gabbanan, CNN uutisoi.

Guzmanin perhe oli palon syttyessä vierailemassa isovanhempien luona. Naapuri havaitsi rakennuksesta nousevan savun ja ilmoitti siitä Guzmanille.

Kun Guzman saapui kotiinsa, paikalla oli palokunta sammuttamassa naapurista alkanutta tulipaloa. Liekit olivat vallanneet myös Guzmanien talon.

CNN:n haastattelema Guzman kertoo, että koira oli kiinnitetty puuhun kodin takapihalla eikä Guzman epäröinyt hetkeäkään.

–  Parkkeerasin autoni ja juoksin palomiesten ohi. En ehtinyt pelätä, vaan ajattelin vain koiraamme, Guzman kertoo.

Guzman ei aluksi nähnyt liekkien keskellä mitään, mutta lopulta hän havaitsi pihan takaosassa kiristyneen talutushihnan.

Neuvokas Gabbana-koira oli piiloutunut rakennuksen vessaan. Käymälä oli ainoa paikka, jota liekit eivät ehtineet vallata.

–  Irrotin hihnan ja nappasin koiran kaulapannasta kiinni. Sen jälkeen juoksimme liekkien läpi turvaan, Guzman kuvailee.

Adrenaliiniryöpyssä Guzman ei havainnut saaneensa palovammoja käteensä ja kasvoihinsa. Gabbana poltti tulipalossa kuononsa ja käpälänsä.

Jose Guzman tekee kahta työtä rakennustyöntekijänä ja maisemoijana. Vaikka perhe menetti tulipalossa kaiken, Guzman painottaa läheisten tärkeyttä.

–  Gabbana on ollut meillä pienestä pennusta lähtien ja hän on meille rakas perheenjäsen, Guzman sanoo.

Guzmanien ja Gabbanan kohtalo on liikuttanut ihmisiä niin paljon, että heidän avuksi on perustettu oma joukkorahoituskampanja.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja