Perheenäiti paljastaa selkeän masennuksen merkin: "Tiedän aina, että se on pahentumassa, kun..."

Työuupumuksen merkit 6:56
Oletko liian väsynyt? Videolla kerrotaan, millaisia ovat työuupumuksen merkit.

Kanadalaisäiti muistuttaa julkaisullaan siitä, kuinka arkisetkin askareet voivat olla vaikeita masentuneelle.

Kanadalainen kahden lapsen äiti Caitlin Fladager ei arkaile avautua liki 330 000 Instagram-seuraajalleen vaikeistakin asioista. Caitlin on aiemmin herättänyt huomiota kommenteillaan pilven poltostaan. Perheenäiti on myös avautunut synkemmistä ajoistaan ja paljastanut, että oli aikeissa riistää oman henkensä vain päiviä ihastuttavan perhekuvan ottamisen jälkeen

Masennuksestaan Caitlin onkin kertonut seuraajilleen usein. Hiljattain nainen avautui siitä, kuinka erittäin arkisenkin askareen suorittamisesta tulee varsinainen koettelemus silloin, kun masennus on pahenemassa, kertoo Kidspot.

– Olen kamppaillut masennuksen kanssa vuosia. Tiedän aina, että se on pahentumassa, kun pyykkejä ei ole pesty kuukausiin, Caitlin kertoo videolla, jolla kuvaa pyykkikasoja toisensa perään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Pakotin itseni tekemään sen"

Videolla nähdään kuitenkin myös toivoa.

– Tänään pakotin vihdoin itseni tekemään sen kaiken. Se oli rankkaa. Minun piti pitää paljon taukoja ja muistuttaa itseäni siitä, että teen parhaani.

– Sotku sai ahdistukseni pahenemaan, mutta masennukseni sai minut olemaan haluamatta tehdä asialle mitään, Caitlin selittää.

Tunteja kestäneen projektin päätteeksi vaatteet on viikattu tai laitettu henkareihin roikkumaan. Niitäkin Caitlinin piti käydä ostamassa kesken kaiken lisää. Videon lopuksi kameraan katsoo itseensä tyytyväinen, liikuttunut nainen.

– Kun lopetin, herkistyin todella. Tein sen. Siinä meni kuukausia, mutta se on tehty. Vihdoin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Caitlin kertoo, ettei hänen aviomiehensä närkästynyt koskaan pyykkikasojen kertymisestä, vaikka muistuttikin niistä hellävaroen.

– Hän tiesi, että tekisin sen, kun pystyisin. Kun olisin valmis.

Moni kommentoija ylisti Caitlinia, ja kertoi samaistuvansa hänen kamppailuunsa.

– Ihan kuin minä tiskien kanssa, myönsi eräs.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja