Viisivuotias sai kuulla, että lapset muuttavat pois kotoa aikuistuttuaan – äiti kuvasi liikuttavan reaktion: "En halua muuttaa pois"

Elämä muuttuu, kun lapsi lentää pesästä? 14:18
Miten elämä muuttuu, kun lapsi lentää pesästä?

Tieto lisää tuskaa. Pikkupoika herkistyi kyyneliin kuultuaan, että kasvettuaan lapset muuttavat vanhempiensa luota pois.

Kun viisivuotias Jack-poika katseli televisiota äitinsä kanssa, hän huomasi, että ohjelmassa hahmo ei asunutkaan kotona vanhempiensa kanssa. Poika kysyikin heti äidiltään, Caitlin Fladagerilta, miksi näin oli, kertoo Mirror.

Kanadalaisäiti yritti selittää pojalleen, kuinka lapset aikuisiksi kasvettuaan muuttavat lopulta pois vanhempiensa hoteista, mutta tieto oli pienelle pojalle liikaa.

Pikkuinen Jack ei kestänyt ajatusta elämästä ilman äitiä ja puhkesi kyyneliin. Somevaikuttajana tunnettu Caitlin jakoi herkän hetken liki 330 000 Instagram-seuraajalleen. Videota on katsottu jo yli 53 000 kertaa.

– Miksi itket? äiti kysyy videolta.

– Koska en halua muuttaa pois, itkuinen poika sanoo äidin yrittäessä lohduttaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Suloisinta"

Ymmärrettävistä syistä video kosketti sen nähneitä.

– Sydämeni, voivotteli eräs kommentoija.

– Tämä on suloisinta, ihasteli toinen.

– Vau, tämä kosketti minua. Minulla on kaksi poikaa, enkä ole valmis näihin keskusteluihin heidän kanssaan, totesi kolmas.

Caitlin. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Caitlin on aiemmin herättänyt huomiota kommenteillaan pilven poltostaan. Kahden lapsen äiti on myös avautunut synkemmistä ajoistaan ja paljastanut, että oli aikeissa riistää oman henkensä vain päiviä ihastuttavan perhekuvan ottamisen jälkeen

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat