Perheenäiti kirjoittaa koskettavasti parisuhteestaan, jonka lapsen saaminen muutti: "Olisinpa tiennyt, mitä isyys tekee sinulle"

Parisuhteen muuttuminen esikoisen syntymän jälkeen sai erään äidin avautumaan blogissaan. 

Pienen pojan äiti Taylor Halfpenny kirjoittaa blogissaan koskettavasti siitä, kuinka vanhemmuus muuttaa parisuhdetta. Taylor käy tekstissään läpi asioita, jotka olisi halunnut tietää ennen kuin päätti puolisonsa kanssa hankkia lapsen.

– Olisinpa tiennyt, mitä isyys tekee sinulle, hän kirjoittaa.

– Ennen olit energinen. Nyt olet niin väsynyt. Työn ja katkonaisen unen keskellä olet henkisesti ja fyysisesti uupunut.

Tekstissä ylistetään pariskunnan elämää ennen lasta: yhteisiä pitkiä automatkoja, vapaapäiviä ilman vastuuta, treffejä ja keskusteluja, joita ei keskeytetä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Puolivälissä kirjoituksen tunnelma kuitenkin muuttuu.

– Olemme muuttuneet niin paljon, eikä muutos ole helppoa. Muutos on pelottavaa. Se on hämmentävää. Se on vaikeaa. Mutta muutos on myös kaunista.

Nainen kertoo, että nykyään harvinaiset treffit ovat suuri seikkailu, ja taaperon kommentit maustavat keskusteluja riemukkaasti. Hän muistuttaa, että vanhemmuus on tuonut mukanaan paljon odottamatonta hyvää.

– Kyllä, isyys muutti sinua. Nyt saat revittyä energiaa tyhjästä. Et koskaan jätä väliin tilaisuutta leikkiä poikamme kanssa lattialla, hän sanoo.

– Pariskunnille, joiden on hankala sopeutua uusiin rooleihin vanhemmuudessa yksilöinä ja parina, muistakaa hyväksyä muutos. On ok kaivata sitä, mitä olitte aiemmin, mutta muistakaa myös juhlistaa sitä, mitä teistä on tullut. Olette tiimi. Olette yksikkö. Rakastakaa. Yrittäkää. Nauttikaa tästä päivästä. Nauttikaa toisistanne.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat