Mainos

Perheen tragedia: Äiti synnytti kolmoset – kuoli odottamatta 10 päivän päästä

Isästä tuli odottamatta viiden lapsen yksinhuoltaja, kun hänen vaimonsa menehtyi äkillisesti vain reilu viikko synnytyksen jälkeen. 

Äiti ei voinut tehdä muuta kuin hymyillä, kun hän pitkän odotuksen jälkeen sai syliinsä terveet kolmoset. Äiti Casi Rott, hänen miehensä Joe ja heidän kaksi lastaan olivat enemmän kuin innoissaan perheen uusista tulokkaista.

Onnellinen perhe-elämä sai kuitenkin traagisen käänteen, kun viiden lapsen äiti menehtyi äkillisesti vain kymmenen päivää synnytyksen jälkeen.

Kiitollisuutta vaikeuksien keskellä 

Lapset syntyivät maailmaan keisarileikkauksella. Muutaman päivän sairaalassaolon jälkeen sairaalan henkilökunta totesi äidin voivan niin hyvin, että hänet voitaisiin kotiuttaa, vaikka lapset joutuivatkin vielä jäämään tarkkailuun.

Kotiuttamisen jälkeen asiat alkoivat mennä nopeasti huonompaan suuntaan. Kun Rott alkoi tuntea kipua rinnassaan, hän hakeutui takaisin sairaalaan, jossa lääkärit löysivät hänen keuhkoistaan veritulpan. Naiselle kirjoitettiin verenohennuslääkkeitä ja hänet lähetettiin takaisin kotiin. Lääkkeet eivät kuitenkaan tuntuneet tehoavan, vaan kotona äidin rintakivut pahenivat entisestään.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Seuraavalta sairaalareissulta viiden lapsen äiti ei enää palannut kotiin. Yhdessä hetkessä koko Rottin perheen elämä muuttui täysin – monella tapaa.  

Vaikka rakastava äiti ei ole enää Joen ja heidän lapsiensa rinnalla, he ovat saaneet paljon tukea läheisiltään. Vaikka isä onkin kiitollinen kaikesta saamastaan tuesta, jota hän nyt viiden lapsen yksinhuoltajana tarvitsee, hän kertoo kaipaavansa vaimoaan kipeästi joka päivä.

Vaikka perheen yksi jäsen ei ole enää heidän kanssaan, isä kertoo hänen ja hänen lastensa välisten suhteiden olevan äärimmäisen vahva. Hän ei voisi olla ylpeämpi isä.

Lähde: Shareably  

***

0:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.