Mainos

Perheen pihalla ollut kuusi kunnioitti kuolleen pojan muistoa – varas kävi kaatamassa ja vei mukanaan

Surun murtama isä toivoo, että hänen kuolleen lapsensa muistoa vaalineen puun vienyt henkilö osaisi arvostaa varastamaansa kohdetta.

Joulu on asia, jota David Turner Jr:n voidaan sanoa rakastaneen todella paljon. Vaaliakseen tätä rakkautta, David ja hänen isänsä päättivät istuttaa takapihalleen kuusen pojan ollessa yhdeksän vuoden ikäinen. Isä ja poika lupasivat toisilleen, että he antaisivat kuusen kasvaa, ja jonain erityisenä jouluna he toisivat kuusen sisälle.

Valitettavasti tuota erityistä joulua ei koskaan tullut, sillä kaksikymmentävuotiaana David menehtyi täysin yllättäen sydämen rytmihäiriöihin. Pihalla seisovasta kuusesta muodostui kuitenkin asia, joka piti yllättäen kuolleen pojan muistoa elossa.

Varas ei vienyt mukanaan pelkkää kuusta

Muisto eli vahvana aina näihin päiviin saakka, kunnes muutama päivä sitten jotain uskomatonta tapahtui – yön aikana kuusi oli hävinnyt. Isän mukaan tuntematon ihminen oli selvästi kävellyt heidän pihalleen saha mukanaan, kaatanut kuusen ja vienyt mukanaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tapahtuneesta järkyttynyt isä toivoo varkaan ymmärtävän, että hän vei mukanaan enemmänkin kuin vain pelkän kuusen. Hän vei muiston.

– Toivon, että lapsesi istuvat jouluna kuusen alla ja heillä on heidän elämänsä paras joulu, mies toteaa

Lähde: ABC7

***

0:12

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.