Mainos

Kuusivuotias poika menetti kaksoisveljensä – hautakiveltä löytynyt yllätys toi lohtua suruun

Joulupukki toivotti ensimmäistä jouluaan ilman kaksoisveljeään viettävälle pikkupojalle hyvää joulua kirjeellä, joka toi hieman lohtua surun keskelle.

Viime vuoden marraskuussa kaksospoikien Leon ja Zackin vanhemmat joutuivat kohtaamaan toteen käyneen painajaisen; toiselta heidän pikkupojistaan oli löydetty aggressiivinen aivokasvain. Tavallinen virus olikin paljastunut tappavaksi sairaudeksi, ja lääkäreiden mukaan heidän Zack-pojallaan olisi vain kuukausia elinaikaa, kertoo The Sun.

Uutinen kosketti vanhempien lisäksi tietysti myös Leoa. Äidin mukaan veljeksillä oli aina ollut erityisen vahva side, ja he olivat tehneet kaiken aina yhdessä – jopa käyttäneet samanlaisia vaatteita. Nyt siihen ei ole enää mahdollisuutta, sillä Zack menehtyi sairauden uuvuttamana tämän vuoden heinäkuussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Elämän täytyy jatkua surusta huolimatta

Erityiset juhlapyhät ovat perheelle rankkaa aikaa, ja tämä joulu oli ensimmäinen, jonka Leo joutui viettämään ilman rakasta sisarustaan. 

Todellinen joulun ihme kuitenkin tapahtui perheen vieraillessa joulupäivänä Zackin haudalla. Leo löysi veljensä hautakiveltä viestin, jonka oli allekirjoittanut itse joulupukki tonttuineen. Kirjeen mukaan molemmat veljekset olivat kilttien lasten listalla – he olivat olleet kilttejä ja ahkeria poikia.

– Pudotin juuri joitain lahjoja ihmeelliselle veljellesi Zackille, ja nyt olen matkalla teidän taloonne, kirjeessä sanottiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kirjeessä joulupukki muistutti poikaa nauttimaan joulusta raskaasta menetyksestä huolimatta.

Vaikka Zackia ei voi korvata kukaan, kirjeen lisäksi valoa pojan ja hänen vanhempiensa elämään tuo taatusti myös ensi vuoden puolella syntyvä uusi perheenjäsen; Leon pikkuveli.

Lähde: TheSun

***

2:33

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja