Mainos

"Kaikki itkivät pukkia myöten" – sureva äiti vei poikansa "tapaamaan" joulupukkia

Caesar-poika menehtyi maaliskuussa 2016 sydänongelmien vuoksi. Pojan äiti ei kestänyt ajatusta siitä, ettei pieni poika koskaan saanut kokea joulun iloa.

Erin Morrison, 26, halusi poikansa tapaavan joulupukin. Australialaisnaisen tarina ei kuitenkaan ole jouluisen iloinen, sillä Morrisonin Caesar-poika menehtyi kolmen kuukauden iässä sydänongelmien vuoksi.

Caesarilla oli syntyessään vain puolikas sydän. Hän oli Morrisonin ja Kaines-isän esikoinen, ja menetyksestä selviytyminen on ollut parille vaikeaa.

Morrison ei kestänyt ajatusta siitä, ettei hänen poikansa koskaan saa kokea joulun iloa, joten hän päätti luoda kauniin joulumuiston Caesarista: Morrison vei poikansa kuvan joulupukille, joka piteli sitä sylissään ja poseerasi kuvaa varten.

– Kaikki itkivät joulupukkia myöten, ja vanhemmat tulivat kiittämään meitä siitä, että teimme tämän pojan vuoksi, Morrison kuvasi Yahoo-sivustolle.

– Mikään ei tuo pientä poikaamme takaisin, mutta ainakin saatoimme antaa hänelle hänen ensimmäisen joulunsa ja luoda muiston, jota voimme vaalia ikuisesti.

***

6:35

Lähde: Caters news, Au.be.yahoo.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.