Mainos

Joulupukki lohdutti lapsensa menettänyttä perhettä koskettavalla tavalla: "Tiesin välittömästi, että siihen liittyisi jotain traagista"

Joulupukin teko kosketti surun murtamia vanhempia, joiden hartain toive on pitää heidän kuolleen poikansa muisto vahvana elossa. 

Amanda Berman ja hänen miehensä tunsivat olonsa hermostuneiksi seistessään kauppakeskukseen muodostuneessa jonossa, jossa perheet odottivat omaa vuoroaan päästäkseen tapaamaan joulun odotetuinta henkilöä – itse joulupukkia. Mutta toisin kuin monilla muilla perheillä, Bermaneilla ei ollut mukanaan lasta, jonka he olisivat voineet nostaa pukin syliin.

Lapsen sijaan heillä oli mukanaan ruskea nalle, jonka kanssa he toivoivat saavansa pukilta yhteiskuvan. Nalle toimii perheelle mustutuksena siitä, että heidän reilu vuosi sitten menehtynyt poikansa Ian ei ole kokonaan poissa; hänen muistonsa elää yhä.

Joulupukki kohteli nallea kuin oikeaa vauvaa

Kuolleena syntyneen poikansa muistoksi surun murtumat vanhemmat ovat kuljettaneet nallea mukanaan luoden muistoja, joita he olisivat halunneet luoda yhdessä poikansa kanssa. Tänä vuonna vanhemmat päättivät viedä nallen tapaamaan joulupukkia, josta heidän poikansa olisi saattanut olla innoissaan.

– Uskoin ihmisten ajattelevan, että olen hullu, enkä ollut varma siitä, miten pukki reagoisi, Berman kertoo jännittävästä tapaamisesta. 

Jos kuva ei näy,voit katsoa sen täältä.

Vastaanotto oli kuitenkin enemmän kuin lämmin.

– Kun näin hänen tulevan ja kantavan mukanaan nallea, tiesin välittömästi, että siihen liittyisi jotain traagista. Kohtelin nallea kuin se olisi ollut heidän vauvansa. Kunnioitin nallea ja asetin sen polvelleni, pukkia esittänyt Thomas Timmons kertoo.

Hän kertoi perheelle menettäneensä itsekin läheisen henkilön ja kunnioittavan tapaa, jolla vanhemmat pitivät poikansa muistoa elossa. Pukin teko ja sanat lämmittivät vanhempien sydämiä enemmän kuin kukaan olisi voinut uskoa. 

***

0:12

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.