Mainos

Vaimo kuoli 60 avioliittovuoden jälkeen – jätti miehensä löydettäväksi salaisen viestin

Vaimo yllätti miehensä ainutlaatuisella tavalla kaksi päivää kuolemansa jälkeen. Tämä yllätys auttoi puolisoa jaksamaan läpi vaikean suruajan. 

Jimmy ja Billie Breland menivät naimisiin vuonna 1954. Tämän yhdysvaltalaisparin avioliittovuodet olivat täynnä rakkautta, ja heidän perheensä kasvoi useammalla lapsella ja lapsenlapsella.

Toissa vuoden jouluna vaimon terveys kuitenkin heikkeni ja hän joutui sairaalahoitoon. Sairaalassa aviomies pysyi uskollisena puolisonsa rinnalla huolehtien vaimostaan, aivan kuin jokainen päivä tähänkin asti. Hyvästä hoidosta huolimatta sairaus otti kuitenkin vallan ja Billie menehtyi 83 vuoden iässä eräänä tammikuisena päivänä vuonna 2015.

Surun murtama mies ei voinut aavistaa, että hänen rakas vaimonsa tulisi yllättämään hänet vielä kerran.

Yksinkertaisella viestillä suuri merkitys 

Opettajana työskennellyt Billie tunnettiin innokkaana viestien ja muistilappujen kirjoittaja. Monet tulevatkin muistamaan hänet juuri näistä muistilapuista, joita hän kiinnitti kotiinsa muistuttamaan mitä erilaisimmista asioista. 

Kaksi päivää puolison poismenon jälkeen sureva Jimmy löysi puolisonsa lompakosta muistilapun, jonka sisältö yllätti hänet täysin. Ostoslistan tai muun arkisen viestin sijaan lappuun kirjoitettu viesti oli osoitettu hänelle.

Kukaan ei tiedä, milloin Billie oli lapun kirjoittanut, mutta oli selvää, että hän oli pitänyt sen visusti piilossa tätä päivää varten, jolloin hän ei enää olisikaan muistuttamassa miestään rakkaudestaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Älä itke sen vuoksi, että kuolin. Hymyile, koska elin. Tiedä, että olen iloisessa paikassa. Tiedä, että me tulemme tapaamaan uudelleen. Tulen näkemään sinut siellä.”

Yksinkertainen, mutta erittäin merkittävä viesti antoi miehelle tukea, jota vaimonsa poismenoa murehtinut mies juuri sillä hetkellä tarvitsi. Pariskunnan lapsenlapsi Cliff julkaisi kirjeen Facebookissa, jossa se on koskettanut jo tuhansia ikuiseen rakkauteen uskovia ihmisiä.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.