Perheen 14- ja 5-vuotiailla lapsilla on molemmilla syöpä – äiti julkaisi koskettavan kuvan: "Olen rikki"

Jacobilla ja Sophialla on molemmilla syöpä. Nyt heitä hoidetaan samassa sairaalahuoneessa.

Kuvassa Jacob Randell, 14, ja Sophia, 5, halaavat. Englantilaisäidin jakamalla kuvalla on taustallaan surullinen tarina, kertoo The Sun.

Perheen molemmilla lapsilla on syöpä.

"Pitelit siskoasi niin kovasti tässä kuvassa"

Jacob kannusti äitiään julkaisemaan koskettavan kuvan hänestä halaamassa Sophiaa. Kuva on otettu jo vuonna 2017, kun tilanne vaikutti synkältä. Lapset halasivat siltä varalta, etteivät enää saa tavata toisiaan.

– Pitelit siskoasi niin kovasti tässä kuvassa. Me pitelemme sinua nyt yhtä kovasti, äiti kirjoitti.


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sai syöpädiagnoosin jo 5-vuotiaana

Jacob sai aivosyöpädiagnoosin jo ollessaan viisivuotias. Hoitojen aikana hän menetti näön toisesta silmästään ja kuulon toisesta korvastaan. Hoitojen jälkeen syöpä vaikutti kuitenkin nujertuneen.

Sophian synnyttyä koko perhe testattiin syöpää aiheuttavan geenin varalta. Perheen Liam-pojalla geeniä ei ollut, mutta Sophia ei ollut yhtä onnekas. Vuonna 2016 häneltä löytyi aivokasvain. Hoidot kuitenkin vaikuttivat auttavan.


Jacob ja Sophia alkuvuonna 2018. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lapsia hoidetaan samassa sairaalahuoneessa

Sophian ja Jacobin taistelu ei kuitenkaan ollut ohi. Perhe sai surullisia uutisia vuoden 2018 alussa. Kummankin lapsen syöpä oli palannut.

Sophialla diagnosoitiin uusi aivokasvain, Jacobilla puolestaan pahanlaatuinen munuaiskasvain. Nyt heitä hoidetaan samassa sairaalahuoneessa.

– Tämä on sydäntä särkevin kuva, jonka silmäni ja sydämeni ovat koskaan nähneet. Olen rikki, äiti Liliane Hajjar kuvailee lasten yhteisen sairaalahuoneen nimikylttiä esittelevän kuvan yhteydessä.


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Ette ole koskaan yksin. Tulette olemaan ok. Ette nyt, ette huomenna, muta tulette olemaan ok. Rakastan teitä kaikella sillä, mitä minulla on, äiti kuvaa.

– Tämä ei ole se elämä, jonka heille kuvittelin, mutta tämä on, mitä on, ja me kuljemme koko matkan jokaisen askeleen heidän kanssaan.

Lähde: The Sun, Facebook

***

3:49

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja