Perhe yrittää saada Bam Margeran vieroitukseen – kärysi ratista, lapsen syntymästä vain pari viikkoa

Bam Margeran lähipiiri yrittää saada tähden vieroitukseen hänen alkoholiongelmansa takia.

Jackass-elokuvista tutun tv-persoona ja ammattilaisrullalautailija Bam Margeran lähipiiri on ryhtynyt toimiin saadakseen miehen vieroitushoitoon. Margera pidätettiin viikonloppuna rattijuopumuksesta epäiltynä. 

Margeran äidin April Margeran mukaan tv-tähti on pärjännyt paremmin alkoholisminsa kanssa viimeisen 8 kuukauden aikana ja hän on käynyt hoidoissa zen-parantajalla sekä terapeutilla. Viime viikonloppuna hän kuitenkin eksyi raiteiltaan. 

Bam Margera pidätettiin ratista Los Angelesissa sunnuntaina 7. tammikuuta, kun poliisit haistoivat kertomansa mukaan alkoholia hänen hengityksestään.

April Margeran mukaan hänen poikansa on vihainen itselleen tapahtuneen johdosta ja on vaikuttanut vastaanottavaiselta vieroituksen suhteen. April Margera ja hänen poikansa ystävä Johnny Schillereff tekevät yhteistyötä löytääkseen sopivan hoitokeskuksen Californiasta tai Arizonasta.

April Margera kertoo, että Bam Margera on kertonut perheelleen tuntevansa kovia paineita siitä, että hänen puhutaan olevan selvä. Hän kamppailee päivittäin mielenterveydensä sekä riippuvaisuuden kanssa. 

Bam Margera sai ensimmäisen lapsensa joulun alla vaimonsa Nicole Boydin kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2013 lähtien. He asuvat tällä hetkellä Espanjassa, jossa Margera on tehnyt kovasti töitä päästäkseen eroon riippuvaisuudestaan.

Margera on kertonut, että hänen ryyppyputkensa alkoivat uudestaan vuonna 2011, kun hänen läheinen ystävänsä ja Jackass-elokuvien kollega Ryan Dunn kuoli auto-onnettomuudessa.

Lähde: TMZ, Us Magazine

Lue myös:

    Uusimmat