Perhe sai kuulla, että heidän lapsensa ei koskaan kävelisi – lapsi osoitti lääkäreiden ennusteen vääräksi

Kun pieni Tylda-tyttö syntyi, hänen kerrottiin olevan hieman erilaisempi kuin muut. Nyt tytön vanhemmat haluavat osoittaa, että myös erilaisuus voi olla kaunista.

Saadessaan pienen tyttärensä ensimmäistä kertaa syliinsä, vanhemmat Jypsie ja Beajey olivat vakuuttuneita siitä, että heidän tyttärensä oli täydellinen vauva. Muutama tunti syntymän jälkeen vanhemmat kuitenkin huomasivat, että heidän lapsensa ei ollut aivan kuten muut vastasyntyneet lapset. Kävi nimittäin ilmi, että pikkutytön molempien jalkojen varpaat olivat epämuodostuneet tai puuttuivat kokonaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lääkärit pyrkivät selvittämään syytä vasta synnytyksen jälkeen ilmenneisiin epämuodostumiin, mutta tuloksetta; Tyldalla ei ollut varpaita, eikä kukaan tiennyt miksi.

Tyttö kumosi nopeasti lääkäreiden ennusteet

Tylda oli vanhempiensa toinen lapsi, eivätkä mitkään merkit raskauden aikana viitanneet siihen, että tyttö kärsisi raajojen epämuodostumasta.

Tytön jalkojen ulkomuoto tuli vanhemmille pienenä shokkina, mutta vielä vaikeamman tilanteesta teki se, että lääkäreiden ennusteiden mukaan lapsi ei todennäköisesti kävelisi koskaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ennusteet eivät kuitenkaan tuntuneet hidastavan Tyldaa, vaan hän ylitti ihmisten odotukset kerta toisensa jälkeen. Hän oppi istumaan ja ryömimään normaaliin tahtiin, ja ensimmäisen askeleensa tyttö otti kaksi päivää yksivuotissyntymäpäivänsä jälkeen.

– Jokainen pieni saavutus oli meille valtava, koska emme odottaneet hänen pystyvän mihinkään näistä, Jypsie kertoo tyttärensä kehityksestä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nyt Tilda on kaunis ja leikkisä kaksivuotias tyttö, joka juoksee, tanssii ja leikkii aivan kuten muutkin taaperot. Äidin toiveena on, että hänen lapsensa saisi kasvaa maailmassa, jossa erilaisuutta ei automaattisesti nähdä virheenä tai poikkeavaisuutena.

– Haluan tyttäreni tietävän, että hän on täydellinen. Jokainen osa hänessä on täydellinen, äiti toteaa.

Lähde: Kidspot

***

0:52

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja