Mainos

Perhe kesytti popdiiva Madonnan

Popikoni Madonna ei ole jättämässä estradeja, vaan hän sykkii lavalla entistä valovoimaisempana kuin koskaan. Tuore studiolevy Hard Candy herättää ajatuksia elämästä ja maailman tilanteesta. Liikenerona ja diivana tunnettu tähti panostaa nyt perhe-elämäänsä. Lourdes-tytär ja Rocco-poika ovat muuttaneet Madonnan ajatuksia arjesta ja elämästä. Madonna antoi erikoishaastattelun MTV3:lle.

Popmaailman kuningattaren Madonnan musiikkiura on kestänyt yli 26 vuotta eikä loppua ole näkyvillä. Vuonna 1977 Madonna muutti alunperin tanssijana New Yorkiin ja sai ensimmäinen levytyssopimuksena vuonna 1982 Warner Musicin Sire -levy-yhtiön kanssa ja loppu onkin historiaa.

Nyt Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 200 miljoonaa kappaletta.

Supertähden omaisuuden arvoksi on laskettu useita miljardeja euroja. Vuoden 2006 maailmankiertue Confession Tour kasvatti Madonna tilipussia 173 miljoonalla eurolla. Vuonna 2007 Madonna teki 72 miljoonan euron tulot, johon kuuluu mm. jättisopimus vaatemerkki H&M:n kanssa. Arvostettu Forbes-lehti rankkasi viime vuonna Madonnan maailman neljänneksi rikkamaiksi naiseksi.

Huhtikuun lopussa Madonna julkaisee uuden Hard Candy –studiolevynsä.

- Haluan aukaista ihmisten silmiä ja kysyä, miten he haluavat muuttaa maailmaan. Nyt pitää tehdä jotain tai ongelmat eivät koskaan parane, tähti huomautti.

Madonna korostaa, että inspiraatio lähtee musiikin pohjalta, ei rahanhimosta.

- Onko musiikki luovuuteni keskus? Minun kohdallani kyllä. Se mitä luovuuteeni tulee, ilmaisin aluksi itseäni tanssijana ja tanssin kautta.

- Kun minusta tuli lauluntekijä ja esiintyvä taitelija se oli oiva siirtymä musiikkipuolella juuri tanssin kautta.

- Olen mukana elokuvateollisuudessa ja näytelmissä, ajattelen kaiken musikaalin muodossa.

- Musiikki innoittaa minua kirjoittamaan kohtauksia ja hetkiä. Musiikki hallitsee minun luovuuttani, Madonna lisäsi.

Rehellisyyden puolesta?

Kuluneen vuoden ajan Madonnan adoptiohankkeet Intiasta ja Afrikasta ovat olleet paljon esillä, mutta niihin tähti ei ota nyt kantaa. Sen sijaan perheensä arvoista ja lapsien tärkeydestä Madonna puhuu avoimesti.

Elokuussa supertähti täyttää 50 vuotta ja nyt työkiireet pikku hiljaa alkavat väistyä. Erityisesti hän painottaa onnea, jonka hän on löytänyt lastensa kautta.

- Lapsilta voi oppia rehellisyyttä, koska he ovat paljon rehellisempiä kuin aikuiset. Iän myötä ihmiset oppivat piilottamaan tunteensa ja ajatuksensa.

- Lapset ovat todellakin avoimia ja rehellisiä.

- En välitä siitä, mitä media kirjoittaa minusta ja seuraa koko ajan tekemisiäni. Urani varrella minulla on ollut monia ylä- ja alamäkiä, joten olen oppinut niistä paljon.

- Kun kaipaan tukea ja mielipiteitä töistä, kysyn suoraan perheeltäni sekä lähimmiltä. Se on paras tapa päästä oikeaan ratkaisuun perhe-elämässä ja töissä, Madonna vahvistaa.

Myydäänkö Madonnalla Suomi maailmankartalle?

Suomessa Madonna on jo todellista lööppikamaa, kun hän huhujen mukaan vierailee vähän väliä Suomessa. Reilut kahdeksan vuotta sitten hänet ”bongattiin” Leviltä laskettelemasta ja heti perään supertähti vieraili Valkealassa. Hiljakkoin Madonnalle kaupattiin mm. luksusmökkejä Levin tuntumasta.

Erilaisille suomalaisille yrityksille Madonna toimii ainakin myyntikikkana, mutta kuinka kauan. Haastattelujen mukaan supertähti ei tiedä Suomesta kovinkaan paljoa.

- Suomesta tiedän ainoastaan Him-yhtyeen, Daruden ja Bomfunck Mc’s –bändin. Siinä on kaikki tieto maastanne, Madonna kommentoi huhuja viime vuonna.

Nyt Lontoossa ja välillä Los Angelesissa kotiaan pitävä supertähti matkustaa aktiivisesti ympäri maailmaa lastensa Roccon ja Lourdesin sekä miehensä Guy Richien kanssa. Perheen suosikkimatkakohteisiin kuuluvat Rooma, Pariisi ja Barcelona, eikä Suomen Levi ole kohteena kuulunut tähden matkasuunnitelmiin. Laskettelusta ja hiihtämisestä tähdellä on ollut selvä käsitys.

- En osaa hiihtää ja en ole koskaan sitä kokeillut. Tämä on paras huhu, jonka olen koskaan kuullut, tähti vastasi nauraen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.