Perankoski Putous-startista: Vältän katsekontaktia tuttuihin

Putous-tähti Mari Perankoski aikoo yrittää lauantaina sivuuttaa yleisön joukosta löytyvät tutut kasvot.

Mari Perankoski nähdään lauantaina uudistuneen Putouksen lavalla ohjelman alkaessa MTV3-kanavalla. Perankoski kertoo olevansa jo enemmän kuin valmis polkaisemaan Putous-syksyn käyntiin.

– Fiilis on hyvä, kiva päästä vihdoinkin tekemään! Vielä jännitys ei ole alkanut näkyä ulospäin, sillä on ollut niin kova tohina päällä ja pitkiä päiviä, Perankoski kertoo. 

Perankoski on kutsunut lauantaina Putous-yleisöön henkiseksi tuekseen muutamia tuttujaan, mutta lavalla ollessaan nainen yrittää unohtaa tutut kasvot katsomossa.

– Lavalla yritän aina välttää katsekontaktia kaikkiin mahdollisiin tuttuihin. Siitä tulee jotenkin liian tietoinen olo.

Tuttujen sijaan tukea voikin lauantaisin haeskella kanssanäyttelijöiden joukosta, sillä Perankoski kertoo yhteisen sävelen löytyneen kollegoiden kanssa nopeasti. Tällä viikolla tiivis porukka tosin on naisen mukaan alkanut jakautua kahtia.

– Jos tämä on Putous Survivor, leirit ovat jo syntyneet! Kari (Ketonen) tosin siirtyi jo tyttöjen puolelle, sillä hän kävi meidän kanssa yhtenä päivänä soppalounaalla. Saa nähdä, ketä täältä naisten leiristä lähdetään pian houkuttelemaan toiselle puolelle, Perankoski vitsailee.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat