Pep Guardiola vertaa naistuomaria käpälöineen tähtihyökkääjänsä tekoa halaukseen: "Minä tunnen Sergion"

Manchester Cityn hyökkääjätähti Sergio Aguero joutui pienimuotoisen myrskyn silmään viime viikonloppuna, kun hän tarttui kiinni linjatuomari Sian Massey-Ellisiin kesken ottelun. 

Aguero ei ollut tyytyväinen linjatuomarin päätökseen ja protestoi sitä vastaan. Massey-Ellisin lähtiessä pois tilanteesta Aguero tarttui tätä hartioiden ja niskan alueelta, jolloin linjatuomari hätisteli argentiinalaisen loitommas.

Aguero ei saanut tempustaan rangaistusta, mutta sosiaalisessa mediassa hänet tuomittiin teostaan. Moni oli sitä mieltä, ettei hyökkääjä olisi toiminut samoin, jos linjatuomarina olisi ollut mies.

Ennen Manchester Cityn lauantain ottelua West Hamin vieraana tapaukseen otti kantaa jälleen myös manageri Pep Guardiola. Espanjalaisen mielestä Agueron teossa ei ollut mitään erikoista. Hänen mielestään Aguero ei käyttäytynyt tilanteessa aggressiivisesti. Managerin mukaan Aguero on yksi mukavimmista ihmisistä, jotka hän on tavannut.

– Hän laittoi kätensä (hartioille) normaaliin tapaan. Aivan kuten hän tekee minulle kentällä tai sen ulkopuolella tai kun halaan häntä hänen tullessaan vaihtoon. Joskus hän koskee erotuomari tai vastustajaa, Guardiola sanoi Reutersin mukaan.

– Tärkeintä on, mikä hänen tarkoituksensa oli, ja se oli aivan normaali. Hänen tarkoituksensa oli puhua normaalisti. Se ei ollut mikään paha sana, se oli täysin normaalia.

Vaikka teossa ei Guardiolan mukaan ollut mitään erikoista, hän uskoo Agueron pyytävän anteeksi, jos Massey-Ellis kokee teon ongelmalliseksi.

– En ole jutellut Sergion kanssa tästä, mutta olen melko varma, että hän pyytäisi anteeksi, jos hän (linjatuomari) kokisi tilanteen ongelmaksi. Ulkopuoliset tuomitsevat hänet, mutta minä tunnen Sergion.

Valioliigassa vasta sijalla 11 oleva City kohtaa pykälää korkeammalla olevan West Hamin lauantaina kello 14.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja