Tottenham-kaksikon erikoinen toiminta kummastutti, Jose Mourinho selvensi epäilyksiä herättänyttä tilannetta – "En osaa tehdä ihmeitä"

Tottenham-pelaajien erikoinen toiminta Eurooppa-liigan ottelussa herätti kummastusta jalkapallofanien keskuudessa. Tottenham-luotsi Jose Mourinho selvensi tapahtumien kulkua.

Monet jalkapallofanit hieraisivat silmiään torstaina Tottenhamin ja Royal Antwerpin Eurooppa-liigan ottelun aikana, kun kentältä pois vaihdettu Harry Winks marssi heti vaihdon jälkeen pukutiloihin. Samaan ratkaisuun päätyi vaihdossa istunut Dele Alli, kun Mourinho oli tehnyt kaikki viisi vaihtoaan.

Winksin ja Allin toiminta herätti heti spekulaatiot siitä, oliko kaksikon temppu mielenilmaus Mourinholle. Portugalilaisluotsi rauhoitteli tilannetta ottelun jälkeen.

– Sanoin pelaajille, että menisivät kuumaan suihkuun, jos heitä ei vaihdeta kentälle. Sanoin saman jokaiselle pelaajalle, joka jätti kentän, koska sää on kylmä, joten heidän on parempi mennä lämpimään pukukoppiin ja suihkuun, Mourinho kertoo Sky Sportsin mukaan.

– Winks päätti tehdä näin, ja olen siitä iloinen, koska minä pyysin häntä tekemään niin.

24-vuotiaan Allinkin toimintaa ihmeteltiin. Alli on jäänyt tällä kaudella Mourinhon alaisuudessa todella vähälle peliajalle. Alli on esiintynyt tällä kaudella vain kahdessa Valioliigan ja kuudessa Eurooppa-liigan ottelussa.

Mourinho tiedostaa, ettei Alli, eivätkä muut vähälle peliajalle jääneet pelaajat voi olla tämänhetkiseen tilanteeseen tyytyväisiä.

– Kuinka voin pitää heidät kaikki tyytyväisinä? En usko, että he ovat lainkaan tyytyväisiä. Se kuuluu jalkapallon luonteeseen, enkä minä osaa tehdä ihmeitä, Mourinho kommentoi vähälle peliajalle jääneiden pelaajien tilannetta.

– Ei paeta todellisuutta. Kun vaihtopelaaja tajuaa, että kaikki vaihdot on tehty, niin tietystikään hän ei ole iloinen. En edes odota hänen olevan iloinen siinä tilanteessa.

Lue myös:

    Uusimmat