Manchester Cityn supertähti käpälöi naistuomaria – kamerat taltioivat episodin

Manchester Cityn hyökkääjätähti Sergio Agüero sortui tuomittavaan temppuun lauantai-iltana Arsenalia vastaan jalkapallon Englannin Valioliigassa. Argentiinalainen käpälöi avustavaa erotuomaria Sian Massey-Ellisiä oltuaan tyytymätön tuomioon.

Polvileikkauksesta toipunut Agüero pelasi ensimmäisen ottelunsa noin neljään kuukauteen, mutta paluu ei sujunut kaikilta osin mallikkaasti. Agüero oli tyytymätön Arsenalille tuomittuun rajaheittoon avausjakson viime minuuteilla ja yritti tämän jälkeen protestoida tuomiota avustavalle erotuomarille Massey-Ellisille. Kun tuomio ei muuttunut, Agüero iski kätensä Massey-Ellisin niskaan.

Massey-Ellis yritti vetää itsensä tilanteesta pois.

Erotuomari Chris Kavanagh ei ollut välikohtauksesta tietoinen, ja Agüero selvisi tilanteesta ilman rangaistusta, vaikka aiemmin vastaavanlaisista tuomarin koskemattomuuden loukkaamisista ollaan jaettu varoituksia ja toisinaan myös ulosajoja.

Monet ovat sosiaalisessa mediassa tuominneet Agüeron tempun ja ihmetelleet, miten hän selvisi siitä ilman ulosajoa. Osa on myös kyseenalaistanut sen, olisiko Agüero tehnyt saman, jos kyseessä olisi ollut mies. Tapahtunut taltioitui ottelun aikana tv-kuviin.

Agüero pelasi paluuottelussaan 65 minuuttia ennen kuin hänet korvattiin Ilkay Gündoganilla. City kukisti Arsenalin Raheem Sterlingin 23. minuutilla iskemällä maalilla 1–0 .