Sarjapomolta pöyristyttävää puhetta – hyökkäsi Real Madridin supertähteä vastaan, sai tylyn kuitin: "Haluan tekoja ja rangaistuksia"

Real Madrid -tähti Vinicius Jr joutuu rasististen huutelujen kohteeksi  5:14
Katso videolta Viniciuksen ja yleisön välinen sanaharkka.

Real Madridin supertähti Vinicius Junior joutui sunnuntaina rasististen huutelujen kohteeksi 0-1-vierastappiossa Valenciaa vastaan. Brassitähti latasi tapahtuneen jälkeen kritiikkiä Espanjan jalkapallon pääsarjalle La Ligalle. Nyt puolestaan sarjan puheenjohtaja Javier Tebas on käynyt hyökkäykseen Viniciusta vastaan.

Vinicius joutui ottelun loppupuolella sanaharkkaan katsojien kanssa. Hän oli saannut kuulla läpi ottelun rasistista huutelua. Vinicius avautui kokemastaan sosiaalisessa mediassa.

– Tämä ei ollut ensimmäinen, ei toinen, eikä kolmas kerta. Rasismi on normaalia La Ligassa. Sarja ajattelee, että se on normaalia, samoin tekee liitto ja vastustajat käyttävät sitä hyväkseen. Olen surullinen. Sarja, joka kuului aiemmin RonaldinholleRonaldolleCristianolle (Ronaldo) ja (Lionel) Messille, kuuluu nyt rasisteille, Vinicius kirjoitti Twitterissä.

Espanjan äärioikeistopuolue Voxin kannattajana tunnettu La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas aloitti vastahyökkäyksen Viniciusta kohtaan. Hän muistutti Viniciusta, että tämä ei ole tullut kahteen otteeseen paikalle tapaamisiin, joissa hän oli luvannut kertoa, mitä sarja voi tehdä rasismitapauksissa.

– Sinun on tarpeellista tietää asioista, ennen kuin kritisoit ja loukkaat La Ligaa. Älä tule manipuloiduksi ja varmista, että ymmärrät molempien osaamisen ja yhdessä tekemämme työn, Tebas totesi.

Vinicius vastasi pian Tebakselle.

– Jälleen kerran La Ligan puheenjohtaja ilmestyy sosiaaliseen mediaan hyökätäkseen minua vastaan sen sijaan, että kritisoisi rasisteja. Pääsarjan julkikuva on ottanut osumaa, vaikka kuinka yrität esittää ymmärtämätöntä. Katso alla olevat vastaukset ja ylläty. En ole ystäväsi, jonka kanssa puhua rasismista. Haluan tekoja ja rangaistuksia, Vinicius sanoi.

Viniciuksen ottelu päättyi lopulta suoraan punaiseen korttiin, kun hän huitaisi Valencian Hugo Duroa kasvoihin. Duro oli roikkunut aiemmin brasilialaisen kurkussa kiinni, mutta tätä VAR-tarkistus ei huomioinut. Real Madridin päävalmentaja kertoi ottelun jälkeen, että hän oli pyytänyt tuomaria keskeyttämään ottelun, mutta näin ei kuitenkaan käynyt.

– Vinicius ei halunnut enää pelata ja sanoin hänelle, että hän on oikeassa. Sanoin tuomarille, että hän keskeyttäisi ottelun. La Ligalla on iso ongelma. Koko stadion kutsui häntä apinaksi, ei vain yksi henkilö. Ottelu olisi pitänyt heti keskeyttää, Ancelotti sanoi.

Katso pääkuvan videolta Vinicius Juniorin ja yleisön välinen sanaharkka. Alla olevalla videolla Viniciuksen saama punainen kortti.

Vinicius Juniorin hermokontrolli petti – Real Madridin tähti lensi punaisella ulos 5:20


Lue myös:

    Uusimmat